A férjem kisfiát hogyan vegyük rá, hogy betartsa a szabályokat?
Mi az hogy szombat reggel fél hatkor meg péntek este 10kor nyomja a csengőt?!
Megmondanám még egy ilyen és feljelentem zaklatásért.
"22 éves volt párom még tanult, nem akarta a babát, de ugye neki nincs bele szólása, "
Természetesen volt beleszólása, csak hát gondolom szegénynek gumiban nem áll fel és egyéb kifogások.
"Amikor megismertem 2 éves volt, nem volt gyermekem mindent ráhagytunk azon a 2 napon amikor itt volt velünk"
Edd meg amit főztetek...ne az anyukát hibáztasd, ezt ti cs@sztétek el, de rendesen.
"22 éves volt párom még tanult, nem akarta a babát, de ugye neki nincs bele szólása"
Kifogás, kifogás...aki nem.akar gyereket, az nem csinál felelőtlenül. Nem kell mást hibáztatni, gondoskodott volna hogy ne legyen. Gondolom nem erőszakolták meg szegény pasit...
Csak szerencsétlen gyereket sajnálom, senkinek nem kell.
Csak a 9.válaszodra reagálva.
Nem a gyerek a főnők.
Az én nagyobbikom is ilyen volt kisebbként.
De képzeld mai napig nincs ráhagyva semmi sem. A viselkedésének következménye van. Korlátok és következetesség.
Ha hisztizik, ha tombol ha nem fogad szót nem pakol el (és kapaszkodj 5 éves és lány) le kell ülnie a gondolkodó székre 5 percig. El kell gondolkodnia a viselkedésén, utána megbeszéljük mit miért nem teszünk vagy teszünk. Vagy nincs esti mese, nincs játék addig amíg nem higgad le, nem pakol el stb.
Nem tudom mégis mit vársz ha 4 évig mindent ráhagytatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!