Anyukám nem érzi, hogy sok nekem, egyfolytában ordibál velem, hogy tanuljam meg a matek szabályokat 5. -8. -ik a felvételire, az ÖSSZESET! Mit tegyek?
Teljesen nyugodtan mond neki, hogy szétordíthatja az összes hangszálát így akkor sem fogod.
Hidd el, a higgadtság a legerősebb fegyver egy dühöngő ellen.
3-as, 4-es köszi.
4-es: kétnaponta gyakorlok egy órát, de neki az sem elég, ráadásul 4-5-ös tanuló vagyok. Ja, és első gyerek.
Kétnaponta egy óra???
Az semmi.
Még jó hogy nem érted.
Utolsó honnan veszed, hogy nem értem?
Én nagyjából tudom a szabályokat, anyám meg szószerint be akarja velem magoltatni.
Én alig tanultam a 8.-os felvételire, a magyar 44 pontos, a matek pedig 37 pontos lett.
Meg amúgy is felvesznek abba a gimibe, ahová menni akarsz, az ismeretségi körömben sosem volt olyan, akit nem vettek volna fel, pedig nem szakmunkás képzőt jelölt meg senki.
Magyarázd el neki, hogy nem szóról szóra kell tudni, mutasd meg neki a feladatokat, hogy mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!