Mit tegyek, a szüleim egyfolytában veszekednek a pénz miatt? Apám lelki terrorban tartja anyát.
Apa már lassan 9 éve kamionozik külföldön.Anyát nem engedte sose dolgozni mert hogy ő majd eltartja és ő csak neveljen minket,anyát kiskorában verte az apja Így nem nagyon tudott csak egy szakmunkásképzőn mást elvégezni.Visszatérve apa nagyon rászokott az utolsó 4-5 évben az alkoholra és talán kint a magány is de 50 éves korára borzasztó egy ember lett.:(
Szankciók,utasítgatások és idézem:,,Megvonom az apanázst"KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM nem tudom mit csináljak,lelkileg teljesen üres vagyok féltem anyát is mert ő meg halálra dolgozza magát h kitudja fizetni az albérletet,és ha apa haza jön 2-400.000 ezreket elkölt a semmibe....
Elszomorító helyzet.:-(((
Jól értem, hogy apukád vett fel anyukád nevére hitelt? Ha kamionos, akkor miért kell hitel, miért nem rakta össze a keresetéből? Ha ez kevés ahhoz, akkor miért nem engedi anyukádat dolgozni? De ha jól értem, dolgozik is, hiszen azt írod, halálra dolgozza magát.
Meg albérletet is említesz. Eszerint még saját lakásuk sincs?
Meg ez is: apukád nagyon rászokott az alkoholra, miközben a munkája az, hogy egész nap vezet. Háááát, ebből rövid úton baj (jogosítvány bevonás vagy baleset) lehet, utána pedig egy ötvenéves lezüllött alkoholista munkanélküli lesz, akit a kutya se fog alkalmazni.
Anyukádnak le kéne lépnie ebből valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!