Anyámnak miért természetes, hogy eltartják?
"hogy ő öreg, nem kell sehova"
Sajnos, ez így van. Nem veszik fel sehová, a közmunkásokat leírták. Sajnos, ismerek közelről több ilyet, nem dohányzik, "öreg" és felsőfokú végzettsége van!!! 50 -65-ig csak közmunka lesz már...
A dohányzásról próbáljátok leszoktatni - orvosi segítséggel.
"mondta anyámnak, hogy kifizeti a házból a részét, költözzön el."
Ha nem próbáljátok szeretettel és megértéssel megbeszélni az életeteket, rövid időn belül a kuka mellett találjuk Édesanyádat.
És senki, de senki nem fog neki segíteni.
Meg fog halni.
45 évesen mióta öreg már?
50 fölött talán, de addigra be kellene szoknia egy normális helyen és akkor nem küldik el. Most még van lehetősége, de ő élősködni akar,
Azt, hogy apáddal, hogy intézik a pénzügyi dolgaikat az az ő dolguk. Bár én azt azért nem értem, hogy miért kellene egy nőt azért elküldeni, mert kevesebbet keres, de az, hogy rád akar telepedni már egyáltalán nem normális.
Semmiképp ne hagyd magad, oldja meg ahogy akarja.
Hát majd lenne. Gyárban dolgozni baromira nem egészséges! Persze cigizni se.
Mihez ért, mit tanult, milye van?
Én a helyetekben nem támogatnám egy forinttal se aztán bssza meg magát, havi 25-ből úgyse tud csinálni lófszt se, tehát lefogja majd tenni a cigit, vagy éhenhal.
"Apám már mélységesen beleunt ebbe, mondta anyámnak, hogy kifizeti a házból a részét, költözzön el."
1 -Apádnál addig tart a házasság, amíg a neje több mint ötvenezret keres? Klassz.
2 -Ha van annyi spórolt pénz, hogy csak úgy kifizesse a ház felét, akkor mire fel ingerült anya kevés fizetése miatt?
3 -Külön kasszán vannak? De a házasság gazdasági közösség is, nincs én pénzem, meg te pénzed. Na mindegy, fura ez a kérdés, úgy ahogy van.
38 éves vagyok, vagyis nem sok van 45-ig, rohadtul nem érzem magam öregnek és a munkáltatók sem éreznek öregnek
ha apád vagyonmegosztást akar, akkor adja be a válást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!