Anyámnak miért természetes, hogy eltartják?
"- ugyanmár, királylány, ezt miből és hogyan számítottad ki? Közmunka: napi 8 ó 20' teljes megalázottságban. Semmi köze a bulihelyeken vakaródzó egyetemi élethez. "
Aham, látom te sem jártál egyetemre. Megy ez az élet a gólyáknál az első vizsgaidőszakig kb, de a nagy részénél addig sem.
Közmunka: napi 4/6/8 óra "munka" ami 80%-ban kapanyél támasztás képtelesen vagy szó szerint. Az ismerőseim nagy része meg heti 25-30 órákat dolgozik fixen egyetem mellett, sokan hétvégén is a plusz pénzért.
"16Nos, én 48 leszek, de nem tartom magam öregnek. SOk tervem van még."
Ez helyes, igaz, és dicséretes 16-os.
De: a munkáltatók 99%-a vénszarnak tart - és nem vesz fel. Mosolyog, nem mondja, csak gondolja.
" vénszarnak tart "
Sem vén, sem szar nem vagyok. Magadat minősíted.
Pont a beképzelt, buta, unintelligens, empátia mentes suhancokra nincs szükség.
Kérdező, tudom, nem te pontozol, de nem is érdekel.
És bocsi, hogy ennyire offra vittem a témát.
Anyukáddal legyél kicsit keményebb, és APukáddal is beszéld meg, mert ő is benne van ebben a helyzetben, vastagon.
"kicsit nagy a szád ahoz képest hogy még sose dolgoztál"
Egy 16 évessel beszélsz. Ennyi idősen bőven rájöhet az ember arra, hogy ha valaki 45 évesen nem hajlandó dolgozni és letenni a cigit a rossz anyagi helyzet ellenére, akkor annak az embernek nulla jövőképe van és egyik napról a másikra él. Ez pedig eléggé gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!