Mennyire megszokott, hogy a szülő megpaskolja a gyermeke fenekét (14 éves kor felett, még felnőtt korában is)? És mennyire természetes Magyarországon a szülő-gyermek szájrapuszi, akár apa-fia között is?
Nálunk anyu szokott odahúzni magához és megmarkolja a seggemet, meg ölelget
Nekem átlagos, de a kérdéseden kívül senkinek se mondom, mert úgyis nevetnének :D
21/F
A paskolás szerintem bizonyos kereteken belül természetes,viszont a szájrapuszit már nem igazán tartom annak.Az ember a párjának szokott szájra csókot adni,annak,akit szerelemmel szeret,ez maradjon is meg neki.A szülőknek is marad jó pár gesztus,ami a szeretet kifejezésére szolgál,különítsük már el ezeket...
Viszont ha véletlenül becsúszik egy szájrapuszi szülő és gyermek közt (általában kisebb korban jellemző),az szerintem még természetesnek mondható.
Anyu meg szokta paskolni a fenekemet, de gyűlöltem, amikor apám 13 éves korom után is megpaskolta. Főleg, amikor menstruálta, húúú de rühelltem.
Apám egyébként most a bátyám lányát ölelget, úgy, hogy a kislány háttal van apunak, apu karja meg úgy öleli át előről, mint egy biztonsági öv. A pikantéria csak az, hogy a kislány 11 éves, és már kezd nőni a kis cicije. Undorító. Szóltam anyunak, hogy figyeljen oda.
anyám is szokta a fenékpaskolást egy időben, de leszoktattam róla
szájra puszit szerencsére még nem láttam rokonok között, én a szerelmem száját csókolgatom, nem a szüleimét
én üdvözlésként a barátnőknek sem adok puszit, csak alkalmakkor, ez intim dolog :)
Én hozzá szoktam hogy apu rácsapdos a fenekemre, meg tesóméra is. Én 19 vagyok, tesóm 24 (már van egy gyereke). Engem nem különösebben zavar, elég sokat hülyéskedünk. :)
Kicsi koromban szájra puszit adtak nekem kb. ovis koromig. Azóta csak a seggemet csapkodják a szüleim. :D Számomra a szájra puszi kicsit intimebb, bár bizonyos kultúrákban ismerősök, távoli rokonok is szájra puszival köszönnek egymásnak. Ez már egyénfüggő, hogy kinek hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!