Más Kapcsolatban lévő embernek is van olyan hogy a párján kívül tetszik valaki? Természetes?
Párommal aki külföldön dolgozik 3 hónap múlva össze költözünk. Boldog vagyok és nagyon szeretem,hiányzik.
Viszont egy boltban dolgozom ahová bejár egy nagyon jó képű férfi aki nagyon tetszik nagyon intelligens is. Meg elégszem azzal hogy látom csak előfordul hogy gondolok rá és nem tudom mi még az oka. Mennyire természetes? Hogyan kezelitek?
szia, nem értek egyet az előzővel, szerintem emiatt nem vagy éretlen!
szerintem ez valószínűleg habitus kérdése, meg az is ott van, hogy a barátod nincs veled.
mondjuk elég nehéz olyan partnert találni, aki annyira elvarázsol, hogy mást észre se vegyél.
Nekem sem sikerül ez, és másoktól is hallom, hogy néha vonzódnak ehhez-ahhoz. Persze ellenállok a kísértésnek, meg annyira még sosem volt komoly, hogy tegyek is valamit a dologban.
Nem vagy még férjnél,nem horgonyoztál le, egyáltalán nem biztos, hogy megtaláltad már az igazit. Szerintem fogadd el magad, és nézd meg, hogy mi sül ki ebből, elfelejted az illetőt, vagy még jobban eluralkodik rajtad az érzés. Erőltetetten küzdeni ez ellen szerintem nem tudsz.
ismerősöm bnője is ilyesmi, amikor meglátta az én párom le sem bírta venni róla a szemét, másnap kidobta a barátját :D
(gondolom hogy jobb pasikra vadásszon)
nem természetes szerintem, ha valaki fel tud nézni a párjára és az ő szeében ő az isten, tuti hogy más észre sem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!