Anyámnak miért természetes, hogy eltartják?
A 45 nem is öreg :)
Édesanyám 47,boltvezeto, édesapám most váltott munkahelyet ő is 47. Ányos, apos -43-45 két munkahelyuk is van. Pedig tipikus abból az időből származnak amikor mindenkinek varronoi, és szakmunkasiskolaja van. Aki akar az dolgozik :)
"Nincsenek rossz anyagi helyzetben,leírta a kérdező,hogy az apja jól keres,házasságban nincs én pénzem-te pénzed,legalábbis a jobbakban."
Ja, nincs ilyen, de valószínűsítem már nem olyan a kapcsolat mint volt, nem hiszem, hogy azért akar válni a férj, mert keveset keres a felesége, hanem mert a leírtak alapján egy lusta senkiházi.
A helyzet az, hogy anyukád azért viselkedik így, mert megteheti, hiszen apukád már sok-sok éve elnézi neki, hogy nem fejlesztette magát, nem keresett normális munkát és azt a kis pénzt is jórészt magára költi, amit kap. Ha anyukád pl magára maradna, mindjárt változnának a nézetei, egyből menne dolgozni akárhová is, csak hog meg tudjon élni.
45 évesen öreg???
50 év fölötti nő vagyok, 6 éve indítottam saját vállalkozást egyedül és évről évre egyre komolyabb az árbevételem. Folyamatosan tanulok, vizsgákra járok most is, mert a munkám olyan, ahol állandóan változnak a dolgok. Csak a kényelmes, céltalan emberek takaróznak az életkorukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!