Ez most természetes? Nagyon letörtem a probléma forrásán, és nem tudom, hogyan javítsam meg a kapcsolatunkat?
Az a helyzet, hogy 21 éves vagyok, és 1 éve van egy szép kapcsolatom. Nemrégiben bevallottam édesanyámnak, hogy nem csak csókolgassuk egymást, hanem több is van közöttünk a párommal. Azóta megváltozott a kettőnk közötti kötelék. Belém köt, sőt mikor itt a párom benyít hozzánk, próbál beégetni, kötekedni.
Világosan látszik rajta, hogy nem tetszik ez, ami a barátommal folyik, pedig ő is látja mennyire szép kapcsolatban élek. Mitévő legyek, hogy "visszaszerezem" édesanyám bizalmát? Hagyjam ott a párom, hagyjam abba az intimitást, vagy mit? Tanácstalan vagyok !
Házasodjatok össze.
Biztos ez a baja, hogy még nem vagytok házasok, és úgy látod a csúnyáját...
Nem az a problémája, ő mondogatja is nekem, hogy az elkövetkezendő években nehogy összeházasodjak !
Régebben az volt a baja a kapcsolataimmal, hogy nem voltak nekem valók a kiválasztottjaim, most pedig az, hogy túl jó a nekem való, és minden van közöttünk.
Hiába van gyönyörű kapcsolatom, ha elkeserít az itthoni négyzeteltérések...
"hogy "visszaszerezem" édesanyám bizalmát"
Sehogy ne akard beteges gondolkodású anyád bizalmát visszaszerezni. Éld a saját életed. Ne hagyd, hogy anyád rád telepedjen. Szerintem nagy adag irigység is megbújik óvodás viselkedése mögött.
1-es vagyok.
Semmivel sem írtam komolyabban a válaszomat, mint ahogy a kérdező azt, hogy szakít a barátjával, csak mert az anyja hápog...
Hülye kérdésre hülye választ lehet adni.
nyugodj meg en anyamnak se tetszik sosem akim van!
ezzel elrte h nem is latjam, mivel most x ok miatt ithon elek, ezert nem kell ide jönni, ha csak a feszkot csinalja, nekem undorito modom , mas lanyt probal tukmalgatni, vicces h ker szuleim vagy barhova elmehetek, h nem csak ez megy mint nalad is, még olyant nem értem meg életemben, h kiemelt volna 1 barat vagy baratnő elött, ami azert valljuk be eleg szar, termeszetes ? persze az marhara, érdekes, mikor én megyek lanyokhoz, és én szeretek beszélgetni az anyjukkal, sosem az van h ez a leany milyen hulye stb
"Hagyjam ott a párom, hagyjam abba az intimitást"
Aki ilyet kérdez, azt tényleg gyerekként kell kezelni, vagy nem kell/nem lehet komolyan venni a kapcsolatát.
Egyébként meg minek mondtad el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!