Termeszetes szules utan tenyleg ennyire sok nonel elofordul ez a problema?
Én 2-szer szültem, az elsőnél felszívódó varratot kaptam, a másodiknál nem varrtak.
Vizelettartásim sem volt szerencsére.
Nem volt egyszer sem fogadott dokim.
A vizelettartási probléma meg alapból szerintem nem orvos függő.
Az a gond, hogy a dokik már automatikusan vágnak mindenkit, aztán meg sokakat rosszul, rondán varnak össze. És a nők meg elfogadják, hogy nekik utána vizelettartási gondjaik vannak, mert azt gondolják, ez ezzel jár. Pedig nem kellene!
Csak lusták a dokik és a szülésznők a gátvédelemre, egyszerűbb vágni alapból mindenkit!
Engem elszomorít, hogy sok kórházban nem lehet csak a 3. szüléstől gátvádelemmel szülni. Ezért megyek én olyan kórházba, ahol gátvédelem az alap!
előző vagyok nem találom, de ez is érdekes:
"A gátmetszéssel kívánják csökkenteni illetve megelõzni a késõbbi széklet és/vagy vizeletcsorgás elõfordulását, a hüvely belsõ sérüléseit, a méh és a hüvely süllyedését, valamint a szexuális mûködési zavarokat, amelyek az elõbbi panaszokból fakadhatnak."
gátvédelemmel szültem, de volt egy kis bibi, varrtak így is.(hüvely szakadt,4 öltés, szinte semmi)
nekem szülés után 2hétig volt vizelettartási gondom, jól jött az inkontinencia betét.
de nekem semmi jele nincs már másfél év után ennek...
én nem is hallottam e téma kapcsán panaszt, nem ismerek olyat, akinek valami baja lenne, szóval ez csak véletlen, ha többen is ilyenről panaszkodtak, szerintem.
császárnál én ahogy láttam másokat olyan gondok voltak, hogy a hasa fájt(de lehet mert húzódik össze a méh, de ők valahogy nehezebben bírták)meg a feje egyiküknek, mert hirtelen kelt fel, asszem vagy egy idő amit ki kell várni, hogy nem kelhet fel, mert fejfájást kap
és úgy tudom császár után alap a katéterezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!