Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Termeszetes szules utan...

Termeszetes szules utan tenyleg ennyire sok nonel elofordul ez a problema?

Figyelt kérdés
Ilyen torteneteket hallottam a rokoni,ismerosi korben hogy a varatott nem szedte ki a doki a kovetkezo szulesnel vettek eszre, meg hogy a doki nem jol varja ossze,vizelettartasi gondok ezt tobb notol hallottam. Ez ennyire altalanos dolog vagy miert vannak ezek a rossz tapasztalatok? Orvosfuggo?
2014. szept. 25. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Császár alatt kap katétert a nő. Utána kiveszik utána nézik tud e pisilni. Ha igen nincs katéter. 2 császáron vagyok túl màr.
2014. szept. 26. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

egyre biztosabb vagyok benne, hogy kiharcolom a császárt...

ha nem kelek fel, fejem nem fog fájni, hasa meg mindenkinek fáj az összehúzódstól.

Köszi a tapasztalatot!

2014. szept. 26. 15:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezek utan akkor,hogy merjen biztonsaggal szulni egy no? Mi van akkor ha valamit elszurnak,tagra hagyjak es a szexualis eletet is tonkreteszi.
2014. szept. 26. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
En is sok rossz tortenetet hallottam mar nehez szulesen atesett noktol aranyertol kezdve szexualis problemakig. Ilyenkor elgondolkozom rajta hogy a csaszar valoszinu hogy jobb megoldas mert nem mindenki szul konnyen.
2014. szept. 26. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek szétrepedt belül a hüvelyfala, nem felszívódó varrattal varrta a saját orvosa akinek 9 hónapon át fizetett, majd még a szülésért is. Állandó fájdalmai voltak, mire kiderült mitől, addig már nagyon kivolt. Egy másik orvos rögtön rájött mi lehet a gond, műtét, és plasztikázni is kellett.
2014. szept. 27. 12:43
 16/16 Ditta323 ***** válasza:
Nálunk a gátmetszésről papírt kell aláírni, hogy ha szükség van rá akkor vághassanak. Nekem a külső varratom az kieső a belső felszívódó. Már lehet meg sincsenek. Gátsebem kb másfél hétig "fájt" csak. Vizelet tartási problémáról nem tudok, hogy lenne. A szexuális részhez viszont még nem tudok hozzászólni, mert nemrég szültem csak.
2014. szept. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!