Mennyire rossz az egy babának, hogy a természetes folyamat helyett csak úgy kiveszik az anyából?
Hát, szerintem több millióan felnőttek már normális emberként császár után.
Nem hiszem, hogy jelen esetben ezen kellene gondolkozni. Nem tudod természetes úton megszülni így, tehát így is-úgy is ez a legjobb megoldás most.
Ugyan kérdezz már meg egy császáros és egy természetes úton született embert (felnőttet), hogy mekkora sokk volt a megszületésük!
Szerintem nem fog tudni egyik sem válaszolni a kérdésedre, mert nem emlékszik!
Nekem ugyanezen probléma miatt volt császárom. Én pár nappal előtte és beszélgettem a babámmal és elmondtam neki, hogy a doktorbácsi ki fogja venni őt a hasamból. Lehet, hogy bugyután hangzik, de engem megnyugtatott, hogy ezt el tudom neki mondani és fel tud rá készülni.
Egy orvos azt mondta nekem az egyik vizsgálat során, hogy 100 évvel ezelőtt elbúcsúzhattam volna a szeretteimtől egy ilyen komplikáció miatt.És ez így igaz. Örülök neki, hogy mindketten egészségesek vagyunk és a babám olyan boldog, kiegyensúlyozott, hogy az ritkaság.
Mind a három gyermekem császárral született, egyiknél sem generáltak fájásokat, egyikkel sem vajúdtam. Mindegyikük nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba volt.
Én pedig örültem, hogy élnek és nem agyaltam azon, mi lett volna ha ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!