Most 6 hetes terhes vagyok és néha fájogat a hasam alja, nem erősen és pár pillanatig. Még nem voltam orvosnál, kiakartam várni a 2 menstruáció kimaradást. Van okom félni és forduljak orvoshoz vagy ez természetes folyamat?
Ha tudod, hogy terhes vagy, miért vársz a dokival?
Szerintem jobb lenne, ha elmennél...legalább alaposan megvizsgálna, tanácsot adna, lehetne vérképet ellenőrizni..
A hasfájás előfordul a terheség alatt, elég gyakran, nekem sokszor fáj.
Szerintem ne várj még 2 hétig!
Érdemes elmenni 6 hetesen a dokihoz. Megnézi, hogy jó helyen van e a baba, és te is láthatod, hogy milyen a maszatod.
Megnyugtat a doki, hogy minden oké és elmond pár dolgot.
Ez pozitív dolog, szerintem ne várj tovább!
Felteheted a kérdéseidet is!
Boldog babavárást!
Szerintem is érdemes minnél előbb elmenni dokihoz. Hisz az a legbiztosabb, mert meg tudja mondani, hogy jó helyen van-e baba, és tényleg látni már egy pirinyi kis "valamit". :)
A hasad pedig úgyis fog fájogatni a későbbiekben is, ettől annyira nem kell megilyedni. De ha mindenképpen biztosra akarsz menni menj orvoshoz, és majd ő megnyugtat, hisz ez a feladata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!