A nemvárt menstruáció előtt fájt görcsölt a hasatok?
Igen, nekem görcsölt. Teljesen olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön. Kb. 20 percenként jártam a mosdóba, hogy ugye nem jött meg. :)
Egy hét után múlt el.
Nekem a beágyazódás napjától (láttam a pecsétet), görcseim voltak kb 2 hónapig. Mensi görcs érzés volt, de utólag azt mondom (mert nem voltam veszélyeztetett, vagy vetéléstől féltett), hogy ezek a beleknek a szélgörcsei, amik a belső nagy átrendeződéstől, elnyomódásoktól, a hormonok miatti puffadástól is érződhetnek mensi görcsnek.
Egyébként olyan 20-30 percenként jöttek, és éjjel sokat szenvedtem a wc-n is miatta. Sokszor alig aludtam.
Nekem olyan szinten görcsölt a hasam hogy nem tudtam felálni.Ilyen soha nem volt még innentől tudtam még a teszt előtt hogy tuti terhes vagyok.És a cicijeim is fájtak.
és igaz is volt azóta lassan 2 éves.
biztos hogy nem a belek szélgörcsei, miatt vannak a méhem és főleg a petefészkeim görcsölnek annyira azért nem hogy gyógyszert keljen bevenni de azért fájdogál rendesen.
Az biztos hogy menzesz előtt nem szokott egy héttel így görcsölni hacsak nem felfázásról van szó. Általában két nappal előtte szoktam érezni hogy meg fog jönni
Remélem hogy baba lesz és nem felfázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!