Menstruáció szerinti 11. hétben normális hogy van már hasam és idegenek is észreveszik hogy kismama vagyok?
Első terhesség vagy többedik? Többediknél gyakran előfordul, hogy hamar látszódik, de simán észrevehetik első babánál is, egyrészt azt is ha puffadsz, másrészt van akiről lerí, hogy babát vár, és az is előfordul hogy gyorsan és hamar nő a pocak.
Sógornőmnek az elejétől fogva nagy hasa volt, 5 hónaposan már 9 hónaposnak nézett ki. 9 hónapos terhesen pedig jóformán csak egy nagy has volt szegény. :)
Nekem is látszik már :-)
10+1 hkm
Nekem még a hasam nem látszik, mégis volt kolléga, aki észrevette a mozgásomból.
Anyósom meg a teszt napján szúrta ki, állítólag a viselkedésemből.
10 hkm
Nekem most a 2. babámnál már a 9. héten azt hitték, hogy 20-24 hétben járok. Szerintem teljesen normális. Az én esetemben puffadásról szó sem lehet, mert azóta csak ő, nődögél a pocakom és akkoriban is éjjel-nappal így volt. Ráadásul nem éreztem a puffadás tüneteit. Tehát összegezve igen lehet, hogy már most látják rajtad! Gratulálok! Jó egészséget!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 20 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!