19 hetes terhes kismama vagyok, eddig hiztam kb 4 kg-t, az sok vagy kevés vagy a normális kategóriába tartozik?
Normális, amennyiben úgy híztál ennyit hogy teljesen normálisan táplálkozol!
változatosan, vitamindúsan.
Én 17 hetes vagyok, 6 kilót híztam (47-ről indultam), szinte meg sem látszik. Pedig rengeteg vitamint eszek, zöldség gyümölcs stb. szénhidrátot csak keveset. A védőnő azt mondta ez teljesen jó. Kért egy általános vérképet az is tökéletes. De a velem egyidős kismamik közül a tanácsadóba én híztam a legtöbbet. Mindenki más 3-4 kilót. Szóval szerintem is teljesen normális.
(Édesanyám velem összesen 6 kilót hízott az egész terhessége alatt. 3200grammal, 52centivel születtem) :)
Én ennyi idős terhesen 5 kilót "híztam" és engem eszméletlenül leszídott a védőnő.
Azért írtam idézőjelben, mert mérés előtt ettem, meg gyümit is ettem,(abban sok a víz) meg ruhában, cipőben mértek (nyáron meg kisruha, papucs) no meg ittam is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!