Volt, akinek magas egyenes állás miatt nem sikerült a természetes hüvelyi szülés? Ha igen, akkor előtte észrevették az orvosok, hogy van ez a probléma vagy csak a császárnál derült ki? Meddig vajúdtatok előtte és hogy alakultak a fájások, méhszáj?
elsö, szülés közben ez egy tartasi rendellenesség, a kérdésedre válaszolva ezt csak sejteni lehet azt hiszem, mivel a baba szülés közben is mozog, akár be is fordulhat vajúdás alatt.
szóval csak ha nagyon nem megy, akkor mutenek...elvben egyébként csak akkor valóban gond ha már teljesen kitagultal, de gyerek sehol:) engem is emiatt csasziztak,burokrepesztes után 6 -7 órát szenvedhettem, a végén kb egybefüggő baromi eros fajasok voltak (v csak elfaradtam), ekkor már én is es az orvosom is láttuk, h képtelen lennék huvelyi uton szülni. .de miért érdekel? ha jól vagytok mindketten, akkor az a lényeg, ne agyalj,hogy mi lehetett volna...ha természetes szülés párti vagy és még terveztek gyereket, kis biztatás, a másodikat simán szultem:)
Ahhoz, hogy beforduljon, először is észre kellett volna venni, hogy nem jól áll és vannak technikák, amivel elő lehet segíteni a befordulást. De az nem a folytonos CTG-zés hátradőlő ülő helyzetben, nem mozdulva... Tipikus kórházi, medikális hozzáállás. Nagyon sokat költöttem arra, hogy sikerüljön a természetes szülés.
Bár tudom, ezzel soha véget nem érő vitát lehetne szítani, de eszemben sincs, nem ez volt a célom.
Nem is agyalok, már túltettem magam ezen, hanem szimplán csak kíváncsi vagyok, másoknál ez hogy alakult, mi vezetett a császárhoz.
Nem tervezünk több gyereket, egyrészt a korom miatt, másrészt a vénáim tönkrementek a terhesség alatt, nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!