Akik inszeminációval estetek teherbe, kinek hanyadik inszemnél sikerült? És mi volt a probléma hogy természetes úton nem sikerült a baba?
Általában az első inszem nagyon ritkán sikerül.Nekem a második sikeres volt(ez is ritka).Nekem sok bajom volt,de a legtöbbet gyógyszerrel,műtéttel rendbe hozták.Nekem is ez volt,hogy a méhnyaknyákom megölte a spermákat.És akorom miatt is akkor voltam 32 éves.Érdekes,hogy van egy fiam spontán terhességből,és volt egy terhességem ami sajnos elment.És utána 2 évig próbálkoztunk.
A sperma miatt meg ne aggódj,nem lesz baja ,az orvosok tudják mit csinálnak!
A Budai Meddőségibe jártam4
Szia!Nekem alacsony volt a progeszteronszintem,meg szerintem görcsösen akartam a babókát.Az első inszemem sikeres volt.Sok sikert neked!
Üdv:6 hetes
Én sárgatest elégtelenség miatt clostit szedtem, de a férjemet annyira stresszelte a menetrend szerinti szex, hogy nem nagyon volt merevedése. Ezért mentünk inszemre a harmadik Clostis hónapban. Elsőre sikerült, pedig a clostin és a tüszőrepesztőn kívül nem kaptam semmit, Utrogestant se. Pedig elvileg én voltam a defektes...
Nekünk is 4 óra telt el a "csapolástól" a felhelyezésig kb. Igaz, mi otthon produkáltuk aztán magunkkal vittük a kórházba. És hideg is volt aznap. Igaz, zokniba csomagoltam őket :)
ja és én is a 13. nap este kaptam a Choragon injekciót, és 15. nap de volt a felhelyezés.
Én meg vagyok benne bizonyosodva, hogy azért sikerült, mert mire eljutottunk idáig, teljesen lemondtam a babáról. Nyaralást terveztem, meg másoddiplomát. Erre tessék. Azt hittem, a "ne görcsölj rá" duma hülyeség, és ezek szerint mégse!
Egy kérdés: hogy derült ki, hogy spermaölő a méhnyaknyákod? vagy miért pusztulnak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!