Elloptam a szüleimtől 10000 forintot, most pedig egyfolytában egymással veszekednek hogy ki tehet róla, mit tegyek?
Az lenne a helyes és a jó döntés, ha elmondanád. Ha egy családnak nincsen sok pénze, akkor egy ilyen eset az egész család széthullásához vezethet.
Ha hallgatsz akkor egymást fogják hibáztatni, viszont ez a te életedet is meg fogja mérgezni. Ha a szüleid nem érnek neked ennyit, akkor saját magad miatt mondd el!
Én csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy nektek 10000 ft nagy pénz, akkor miért nem kevesebbet vettél el? 2000 ft bőven elég lett volna 2 doboz cigire, azzal egy ideig szerintem ki tudtad volna húzni, és valószínűleg a szüleid sem vették volna észre.
Tudom, hogy ezért le fognak pontozni, mivel itt valahogyan mindenki mindig csakis jól cselekszik (vajon hogy lehetséges?), de én nem mondanám el, kivéve, ha látnám, hogy most már a veszekedés nagyon elfajul. Persze nyilván az lenne a helyes, ha elmondanád. De nem ismerjük a szüleidet. Mennyire akadnának ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!