Elloptam a szüleimtől 10000 forintot, most pedig egyfolytában egymással veszekednek hogy ki tehet róla, mit tegyek?
Szerintem vállald fel amit tettél, és viseld is el a következményeket. Meg fogod érdemelni, bármit is kapsz érte.
Sunyi kis tolvaj vagy.
Itt a megoldás!
Gyújts rá egy szálra, kínáld meg őket is, és mondd:" Anyu, Apu. én vittem el a pénzt, tudom loptam, de legalább van cigim!"
Tuti siker!
Hát a leghelyesebb elmondani, de van más megoldás is. Kölcsönkérsz 900 Ft-ot vkitől (nagyszülők, haverok, esetleg testvér vagy más ismerős), akiről úgy gondolod, hogy adna. Átváltatod pl. boltban az egészet egy tízezresre, és visszarakod. Na nem a helyére, mert ott már valszínű, hogy többször is nézték. Pl. kicsit mellé, de úgy hogy lehessen látni a sarkát.
Ha továbbra is vitáznak, akkor el kell mondanod, nincs más megoldás. Próbálj meggyőzően érvelni, hogy miért tetted, és egy kis bűnbánat csodákra képes.:)
Annyira rossz helyzetben vagytok, hogy nyamvadt 10000Ft miatt ekkora a balhé, de azért a cigizés az nagyon megy...
Mit csinálj? Szokj le!
Lopsz és hazudsz, mert egy hét után remeg a kezed a szaros cigidért és még csak gyerek vagy... Szép életed lesz, gratulálok!
A 14-es hozzászóló javaslata a legoptimálisabb.
Még azzal tudnám kiegészíteni, hogy akitől kölcsönkérted a 900-ft-ot, dolgozd le Neki. Tanuld meg, hogy milyen melózni egy doboz cigarettáért.Tedd meg azért, hogy értékeld!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!