Olyan gondom lenne hogy apukám egyfolytában ott van a
gépemnél, bővebben lent?
Figyelt kérdés
Apa mindig ott van a gépemnél,ami nem is zavarna de mindig akkor van ott amikor én elkezdek valami olyan játékkal játszani amiből alapból nem lehet kilépni(pl. lol) és próbálja viccesre venni hogy ide szeretne jönni(ami szerintem egyáltalán nem vicces és lehetne kicsit kedvesebb is):Na takarodjál innen.
Alapból szeretem az édesapámat de amikor a teljesen kitakarított kb 1 óráig dolgoztam vele és ő bejön tök büdösen felteszi a lábát a tiszta ágyamra piszkálja az orrát/fülét teliköhög mindent az már nagyon idegesítő. Nem szeretném ezt így megmondani hogy: apa légyszíves hagyd békén a gépemet de mit csináljak.de a mostani nézőpont szerint ez szerintem biztos hatna rá.mit csináljak?
Kié a számítógép? Hol van, ha a szobádban, miért megy be? Nincs más dolga? Ha nincs saját géped, valahonnan szerezni kellene egyet, addig rá fog járni és nem nagyon lesz nyugtod.
2015. szept. 5. 20:29
2/8 anonim válasza:
Mond meg apukádnak, hogy takarítás után minden normális ember lezuhanyzik. Tehát zavard el tusolni. Ezzel nem csak időt nyersz a gépnél, hanem nem lesz probléma ha ráfekszik az ágyadra:D
2015. szept. 5. 20:53
3/8 anonim válasza:
Takarítás után mindenki lefürdik?
2015. szept. 5. 20:56
4/8 anonim válasza:
Ezek szerint te is mindig ott vagy a gépnél. Nem lehet, hogy túl sokat lógsz rajta és szeretné ha inkább vele beszélgetnél pl?
2015. szept. 5. 20:56
5/8 anonim válasza:
3-as Szerintem igen. Miért olyan furcsa neked? Port törölsz, rohangálsz, bútort tologatsz, porszívózol, mezitláb kavarsz. Szerintem higiénikusabb is utána letusolni. Ragyog a lakás, és te is ragyogsz utána.15-20 percnyi időd csak van magadra:)
2015. szept. 5. 21:00
6/8 anonim válasza:
2-es.
A gyerek takartott nem az apa. :d
2015. szept. 5. 21:44
7/8 anonim válasza:
Jelszó mondjuk?
Vagy esetleg megmondani neki, hogy zavar? Értelmes felnőtt emberről beszélünk, nem?
2015. nov. 22. 16:25
8/8 anonim válasza:
Vagy szólj neki előre, hogy ettől-eddig a gép előtt szeretnél lenni. Előtte, utána mehet nyugodtan. Így egyikőtöket se éri meglepetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!