Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem vagy a fiam mellé...

A férjem vagy a fiam mellé álljak?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?
2020. máj. 15. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
94%
A másik gyereknek miért nincs megtakarítási számlája?
2020. máj. 15. 15:17
 2/95 A kérdező kommentje:
Azért nincs, mert a házunk hitelét fizettük, újítottuk, és neveltünk 2t mert a másiknak is mindig mindent venni kellett.
2020. máj. 15. 15:18
 3/95 anonim válasza:
93%
miert nem nyitottatok a 15eves fiatoknak is mikor megszuletett. megertem a fiadat, igenis egyenloen kell osztani mindenkinek. ez igy nem igazsagos. azt kene mondani a 15evesnek hogy neked is nyitunk egy szamlat amire egyutt sporolunk majd.
2020. máj. 15. 15:18
 4/95 anonim ***** válasza:
94%
A 15 éves srácnak van igaza, és nem az a baj, hogy a másik kapott, hanem hogy rá viszont nem gondoltatok.
2020. máj. 15. 15:23
 5/95 A kérdező kommentje:
Nem volt annyi pénzünk, de anyósom ezt soha nem hagyta , hogy a nagynak ne adjuk oda a pénz a számlára, pedig olyan viták voltak ez miatt, hogy majdnem rá ment a házasságunk ez miatt az egy miatt.
2020. máj. 15. 15:26
 6/95 anonim ***** válasza:
92%
A fiad mellé állj.
2020. máj. 15. 15:26
 7/95 anonim ***** válasza:
66%

Milyen kis furfangos vagy!:D

Láthatóan kicsit átvariáltad a kérdést, de a lényeg ugyanaz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..

2020. máj. 15. 15:27
 8/95 anonim ***** válasza:
91%

A két fiú közti korban vagyok. (17éves).

Én megmondom őszintén, innen is a kisebbik fiú partján vagyok.

Ha velem történt volna ez a helyzet, apámmal nem nagyon beszélnék többet. S talán még apámnak sem hívnám.

Persze talán én vagyok túl érzékeny a pénzbeli megkülönböztetésre.

Mindenesetre a fiadnal teljesen jogos a kiakadasa, véleményem szeritn

2020. máj. 15. 15:29
 9/95 A kérdező kommentje:
Nem én írtam a kérdést, soha nem írtam ide de el vagyok keseredve.
 10/95 anonim ***** válasza:
78%

Azt lehetett volna csinálni, persze most már késő, hogy mielőtt 18 lesz a nagyobbik fiú, azelőtt kivenni annak az összegnek a felét, amit az apuka fizetett be. És azt megtartani a kisebbnek. Azt, hogy a nagymama is ugyanúgy fizessen a másik unokának, nem lehet kierőszakolni. Az apának lett volna kötelessége egyenlően támogatni a gyerekeit.

De annyit mondhatsz vigasztalásképp a fiadnak, hogy neki legalább jobb élete volt eddig is, hiszen az apja jobban jelen volt az életében, mint a féltestvérének. Tehát ez amolyan vigaszdíj a féltesónak, amiért nem teljes családban nőtt fel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!