Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem vagy a fiam mellé...

A férjem vagy a fiam mellé álljak?

Figyelt kérdés
Férjemnek van egy nagykorú 19 éves fia, neki amikor megszületett a férjem és anyósom nyittak számlát, ami ő kivett ugye nagykorú már. oda adta az anyának, nem is ez a baj, hanem , hogy a 15 éves fiunk ezt megtudta, hogy ő a nagy semmire milliókat kapott, most nem szól a férjemhez, én szeretem a férjem de ezt a számlát soha nem pártoltam, mondván ez különbség tétel lesz, de anyósom csak azt hajtotta, hogy nem, a fiam azt akarja mellé álljak a férjem pedig azt várja el neki adjak igazat, teljesen jó tinédzser a fiunk, nagy balhéi nincsenek, de ez miatt kifordult magából, és féltem , ti mint tennétek?
2020. máj. 15. 15:11
 31/95 anonim ***** válasza:
84%

"Jól értem, hogy a 19 éves fiú a férjed fia, míg a kicsi nem közös, csak a tiéd? "

Nem érted jól, csak nem tudsz szöveget értelmezni.

2020. máj. 15. 17:08
 32/95 anonim ***** válasza:
26%
Az apja es a nagyanyja altal nyitott szamlara nem valoszinu, hogy a gyerektartas erkezett, amint ez ki is derult. DE! Van itt meg egy fontos momentum: a fiu az anyjanak adta a penzt. (Nyilvan az ove, azt csinal vele, amit akar.) Viszont, ez valahogy nagyon visszas gondolatokat tud ebreszteni, peldaul, hogy a nonek, es nem a fiunak gyujtottek ossze, holott csak a fiut illetne.
2020. máj. 15. 17:14
 33/95 A kérdező kommentje:
A kicsi közös, a nagy a férjemé.
2020. máj. 15. 17:14
 34/95 Savlekotő ***** válasza:
91%
Ne haragudj itt valami nem kerek olyan mintha a fiad senki lenne apának mamának,még a barack levet is dugdosták előle,stb,ne haragudj nem most kellene fel ébredni,ez se ma kezdődött,itt az elejétől gondok lehettek nálatok. Akkor kellett volna a szádat kinyitni. Én ezért nem támogatom a mai divat Foltos családokat mer ez a vége ez csak ott működik ahol a feleknek intelligencia is adatik..
2020. máj. 15. 17:17
 35/95 anonim ***** válasza:
32%

"Nem érted jól, csak nem tudsz szöveget értelmezni."

A Kérdező nem tud értelmesen írni.

2020. máj. 15. 17:22
 36/95 anonim ***** válasza:
92%
34. Abszolut! De nem mondom el a velemenyemet errol sehol, mert akkor en vagyok a mumus. Viszont egyetlen egyszer lattam leirva ugyanazt, amit en errol gondolok es akkor megnyugodtam. Nem egyfajta kivulrol jovo vagy onigazolas kellett, mint olyan, meg csak az sem, hogy realizaljam, en nem vagyok orult. Csak megorultem, hogy van remeny.
2020. máj. 15. 17:23
 37/95 A kérdező kommentje:
A férjem nagyon sokat tett a fiunkért, nagyon jó apa, de ez a fiunk nem tudja neki feldolgozni.
2020. máj. 15. 17:29
 38/95 anonim ***** válasza:
88%
Mert ugy erzi a fiad, at lett verve, el lett arulva, ki lett semmizve, ezert nem tudja feldolgozni. Hatalmasat csalodott. Es nem elsodlegesen a penz miatt. Ugy erzi, ezzel az eljarassal o nem fontos, o csak valami masodrendu szereplo a csaladban. Es erre jatszik ra a mama is a baracklevel, stb. Igazsagtalannak erzi az eljarast. (Teljesen igaza is van.) Rettento nehez lesz korrigalni sajnos. Hiaba nagyon jo apa es tett nagyon sokat, azok mas relaciok.
2020. máj. 15. 17:37
 39/95 anonim ***** válasza:
13%
A közös gyereketek fogja örökölni majd a házatok 75%-at, míg a másik csak a 25%-at, így az a különbség jocskan fedezni fogja azt, amit a másik gyerek kapott.
2020. máj. 15. 17:52
 40/95 anonim ***** válasza:
86%

"A közös gyereketek fogja örökölni majd a házatok 75%-at, míg a másik csak a 25%-at, így az a különbség jocskan fedezni fogja azt, amit a másik gyerek kapott"

Hat azert ez nem igy van, a nagyobb gyereknek van egy anyja is, aki utan orokol.

2020. máj. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!