Miért hiszik a szülök hogy manapság szükség van még jogosítványra?
komolyan marha vicces ez a sok frusztrált vér pistike, aki nekiesett a kérdezőnek. semmi olyat nem olvastam tőle, amivel rászolgált volna erre, de meg megszoktam, hogy a sok idősebb (proli) ember imád nevelni és lehurrogni másokat, különösen ha a fiatal az illető.
„anélkül nem leszek majd férfi meg ilyenek”
30 évesen nemrég kezdtem el vezetni, mert családi cégnél vagyok, és nem mondhattam rá nemet. sosem érdekelt a vezetés, nincs is igazán érzékem hozzá, amíg itt dolgozom, elvezetgetek majd, aztán sztem soha többé.
sokszor előnyös lehet a jogosítvány, de anélkül is el lehet lenni.
persze a a külföldieknél butább, arrogánsabb magyar nőknél hátrány lehet, hogy nincs jogosítványod, ahogy meglehetősen korlátolt magyar szülőknek is nehéz megmagyarázni, hoyg azért, mert golyóid nőttek, még nem feltétlenül van érzéked /kedved a vezetéshez.
„Miért ilyen ostobák a szüleim?”
mert az átlag magyar is ostoba.
(ha trollkodsz csak, akkor meg gratulálok, jól felhúztad a sok idegbeteg nem túl acélos képességű versenyzőt :D)
Van egy (több) ismerősöm, aki már számtalanszor elmondta, hogy van busz, villamos, vonat, taxi. azaz, semmi szükségem jogosítványra, autóra.
Más alkalommal pedig:
Jaj, tudnál segíteni az autóddal? Mert ilyet a személyszállító taxi nem vállal, de a tehertaxisnak ez nem üzlet, a buszra nem vihetem, különben is, a Mama nehezen mozog, meg szombat este hozhatom el, neked ez semmiség, stb. stb.
Amúgy meg én vagyok családban a feketeseggű bohóc, mert mindenki "normális kispolgár", csak nekem van ilyen hülye hobbim, hogy autót tartok....
Aha. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!