Miért hiszik a szülök hogy manapság szükség van még jogosítványra?
Szerintem itt ti vagytok értetlenek, nem fogok egy papirt megszerezni amire jó eséllyel soha az életben nem lesz szükségem de itt csak egyet hajtottok hogy mi van ha mégis.
Mi lenne?
Majd akkor,ennyi.
Ez a kis tiszteletlen ficsúr, aki az életről vajmi keveset tud kezdte azzal, hogy ostobázta a szüleit, akik jót akarnak neki. Akik valószínűleg nem hitték volna sose, hogy drága fiúk ilyen rinyagéppé fog válni.
Lehet lánynak készült XDXD
Kedves troll barátom akinek van pénze Budapest belvárosába költözni annak telik egy autó fenntartására is.
Ott lesz a munkahelyed is? A szüleiddel meg nem foglalkozol? Még valami néphergelő közhely van a tarsolyodban? Jobban tennéd ha elmennél alukálni inkább.
Megpróbálok normálisan válaszolni neked, mert sokaknak ez nem sikerült.
1) Nem tudom mire alapozod azt, hogy manapság nincs szükség jogosítványra, de szerintem ez nincs így, sőt.
2) A jogosítvány megszerzése nem kötelez arra, hogy autót vásárolj, szóval nyugodtan spórolhatsz lakásra.
3) Előttem néhányan már említették ugye, sosem tudhatod mikor fog kelleni. Az a kártya nem kér enni és simán elfér a zsebedben is. Higgyél a szüleidnek.
4) Budapesten létezik egyébként carsharing is ám. Nincs parkolási díj, nincs fenntartási költség. Van egy egyszeri regisztrációs díj, aztán annyit fizetsz amennyit mész. Piszok hasznos dolog, de jogsi nélkül te biztosan nem fogod használni.
5) Ha van kocsid, lesz csajod. Ez alaptétel, te nem jártál macsóképzőbe?! :)
Teljes mértékben, teljes egészében megértelek és igazad van!
Ne hagyd magadra erőszakolni,azt amivel nem értesz egyet!
Amire nincs szükséged arra nincs szükséged és ne is enged, hogy mások mondják meg neked , hogy mire van szükséged!
Mert ha megengeded, hogy majd mások mondják meg , mikor mire van szükséged, akkor onnantól kezdve egy irányított robot leszel.
Végezetül, ne feled, hogy az Uraknak, mindig sofőrjük volt!
Te egy Úr vagy !
Te tudod , hogy mikor mit szeretnél, de ez sokak számára nagyon fura, mert ők soha nem tudták mit szeretnének, mindig más mondta meg nekik , mit tegyenek.
Aztán még az is ide tartozik, hogy a közeljövőben, nem is lesz szükség a jogosítványra, mert már most gyártják az önvezető autókat !
Ne hallgas a primitív, régimódi gondolkozástól elszakadni nem tudókra és a múltban gondolkodókra !
Röviden ennyi !
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!