Miért hiszik a szülök hogy manapság szükség van még jogosítványra?
Ekkora hülyét, mint te.
Bár ilyen szüleim lettek volna.
Nekem egy sza.os biciklit nem vettek soha, arra is azt mondták h hülyeség, mert egy idióta, magába forduló családom van.
Jogsit is többször újra kezdtem, mert elfogyott rá a pénzem, ők meg nem adtak,mondván h. minek letenni.
Mivel sosem volt kocsink.
Pont emiatt vagy kétszer annyiba is került végül aztán nekem, mivel soha nem gyakorolhattam, plusz önbizalmam sem volt ilyen téren.
Tudod, amikor ilyen barmok irományait kell olvasnom, rohadtul felszökik bennem a pumpa.
bazzeg, szerinted kötelező autót venni, ha leteszed a jogsit..? :-D :-D
Te tényleg óvodás értelmi szinten lehetsz... :-D
Nem vesznek nekem kocsit, nem fizetnek jogsit.
Miért vagyok "hülye"?
EGy jogosítvány birtoklása havi 40-50 ezer forint...???
Ez nekem új! :-DDDDD
Jaaa itt a kutya elasva. A szulok kis munkara birnak a gyereket hogy letegye a jogsit, de a gyerek masra akarja kolteni a penzt....
Ok :D sporolgass csak lakasra, PONT a jogsi aran fog mulni :DD
10-es vagyok.
Igen ez is egy jogos felvetés, viszont ne felejtsd, hogy minél későbbre hagyod annál nehezebben fog menni, a válaszok alapján elég fiatalnak tűnsz (nem rosszból).
Most még van időd rá.
De dönts úgy ahogy gondolod, ha te biztosra azt érzed, hogy sohase szeretnéd használni, és biztos vagy benne, hogy az a pénz jó helyre kerül amit erre szánnál lehet valóban ez a jó döntés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!