Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
100%
De mi a búbánatért nem mondod meg a férjednek, hogy viselkedjen normálisan, mert anyádnak nélküle is van elég baja? Ha fontos lenne anyád, akkor már rég leállítottad volna a szomszédokat te magad. Ne itt sírjál már, ha ennyire se vagy képes.
2020. ápr. 21. 14:18
 82/85 anonim ***** válasza:
97%

Na, csak sikerült tisztázni a helyzetet. A tulajdonviszonyok, szerintem, teljesen mellékesek.

Az a lényeg, hogy a jelenlegi helyzetben ki költözött kihez. Mivel ti külföldön éltek, egyértelmű, hogy ti költöztetek be anyádékhoz.

A férjednek a világon semmi köze az anyád férjéhez. Ő költözött be az ők lakásukba, és semmi joga, hogy úszítson ellene, szomszédok ide vagy oda. Ha ennyire utálja az anyád férjét, talán nem kellett volna beköltöznie a lakásukba. Tudod, ott ő a vendég. Az anyád férje van otthon.

Mondok én neked valamit. Én is lányos anya vagyok, gyerekem külföldön él a párjával. Ha hazajönnek, bármi okból, szívesen látom őket. De ha a vejem egy rossz szót szólna a férjemre, vagy élettársamra, akinek otthona az én/mi otthonunk, páros lábbal rúgnám ki. És ha a gyerekem mellé állna, ő is mehetne.

Szerencsére, ez nálunk nem fordulhat elő. Az én vejem kultúrember, és akkor sem nehezíti a helyzetet, ha neki sem tetszik minden.

2020. ápr. 21. 14:51
 83/85 anonim ***** válasza:
98%

Anyukádnak ne mondj semmit, a férjedet pedig állítsd le hogy ne járkáljon vírus idején, kijárási korlátozás alatt a szomszédba minden egyes k*va nap. (nálunk a nővérem és a bátyám a keresztanyja és keresztapja a fiuknak, és nem járkálunk át egymáshoz minden egyes nap, még a vírus előtt sem.....ennyire ne legyetek már életképtelenek hogy egy szomszédot nem tudtok lepattintani...)

És egyébként elolvastam minden hozzaszolasodat, és számomra is úgy jött le hogy te és a férjed bizony parasztok vagytok. Na nem a tisztességes földművelőkre gondolok itt, hanem higy tahók vagytok és megtalálta zsák a foltját. Sz*rkavarók.

2020. ápr. 21. 17:06
 84/85 anonim ***** válasza:
58%
Anyu kád terhes lett az új pasitol? Kérdezo elköltöztél?
2023. nov. 10. 10:03
 85/85 A kérdező kommentje:
Nem. Miért lett volna terhes? Nem fiatalok.
2023. nov. 11. 07:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!