Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?
Na, csak sikerült tisztázni a helyzetet. A tulajdonviszonyok, szerintem, teljesen mellékesek.
Az a lényeg, hogy a jelenlegi helyzetben ki költözött kihez. Mivel ti külföldön éltek, egyértelmű, hogy ti költöztetek be anyádékhoz.
A férjednek a világon semmi köze az anyád férjéhez. Ő költözött be az ők lakásukba, és semmi joga, hogy úszítson ellene, szomszédok ide vagy oda. Ha ennyire utálja az anyád férjét, talán nem kellett volna beköltöznie a lakásukba. Tudod, ott ő a vendég. Az anyád férje van otthon.
Mondok én neked valamit. Én is lányos anya vagyok, gyerekem külföldön él a párjával. Ha hazajönnek, bármi okból, szívesen látom őket. De ha a vejem egy rossz szót szólna a férjemre, vagy élettársamra, akinek otthona az én/mi otthonunk, páros lábbal rúgnám ki. És ha a gyerekem mellé állna, ő is mehetne.
Szerencsére, ez nálunk nem fordulhat elő. Az én vejem kultúrember, és akkor sem nehezíti a helyzetet, ha neki sem tetszik minden.
Anyukádnak ne mondj semmit, a férjedet pedig állítsd le hogy ne járkáljon vírus idején, kijárási korlátozás alatt a szomszédba minden egyes k*va nap. (nálunk a nővérem és a bátyám a keresztanyja és keresztapja a fiuknak, és nem járkálunk át egymáshoz minden egyes nap, még a vírus előtt sem.....ennyire ne legyetek már életképtelenek hogy egy szomszédot nem tudtok lepattintani...)
És egyébként elolvastam minden hozzaszolasodat, és számomra is úgy jött le hogy te és a férjed bizony parasztok vagytok. Na nem a tisztességes földművelőkre gondolok itt, hanem higy tahók vagytok és megtalálta zsák a foltját. Sz*rkavarók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!