Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó választ. Nem mondom el anyának akkor.
2020. ápr. 21. 13:38
 62/85 anonim ***** válasza:
95%
oh igen? akkor törvényt sértesz. külföldön tudják ezt?
2020. ápr. 21. 13:38
 63/85 anonim ***** válasza:
100%
itt a bibi. Alapból nem szereted az új férjet és tartasz tőle az öröklés miatt és ha már ott vagytok keveritek a szart, vagy legalábbis hagyjátok hogy keverjék. Álságos dolog.
2020. ápr. 21. 13:39
 64/85 anonim ***** válasza:
0%
#58 a haszonélvezetről nincsenek ismereteim, én csak az öröklésről tudok (nagyszülő halála miatt)
2020. ápr. 21. 13:40
 65/85 A kérdező kommentje:
De mit kellene orokolnom te szerencsétlen 45 éves az anyám!
2020. ápr. 21. 13:41
 66/85 anonim ***** válasza:
100%
akkor is miért hagyod hogy a férjed így viselkedjen és mentegődzésképp miért az örökléssel jössz? rossz gyereke vagy anyádnak... ismerd el férjed szar keverő és te anyád gyerekeként ki kéne állnod érte és elfogadnod az új férjecskét is. Ez van. és te vagy a szerencsétlen ha ezt nem érted.
2020. ápr. 21. 13:43
 67/85 A kérdező kommentje:
De attól hogy a férjem utalja ki mondta hogy nekem is van bajom vele?
2020. ápr. 21. 13:44
 68/85 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kérdező..

Ahogy neked nem tetsző válaszok jöttek(a férjed a nem normális, a férjedet kellene leállítani, stb) te lementél alpáriba és itt idiótázod a válaszadókat. Te se vagy különb..

Külföldön laktok, de hagynád, hogy az anyukád és a szomszédok között elmérgesedjen a viszony, mert a férjed nem bír megülni a hátsóján? Hova járkál ennyit, hogy minden nap el tudják magukat bömbölni a kerítés másik oldalán, hogy húzzon át?

Ha ennyire nincs jó viszony anyukádék és köztük, hogy lehet, hogy ti vagytok a szomszéd gyerekeinek keresztszülei?

Össze-vissza írsz attól függően, hogy milyen választ kapsz.

Semmi közötök ahhoz, hogy a szomszéd és anyukád férje hogyan rendezik a viszonyt.

Milyen agymenés után költöztetek haza úgy, hogy a férjed és anyukád férje ki nem állhatják egymást? Anyukádnak már csak erre volt szüksége az egész napos sírás mellé. Adj a férjednek valami elfoglaltságot, mert nem normális, amit művel.

2020. ápr. 21. 13:44
 69/85 A kérdező kommentje:
Azért írtam az öröklést mert valaki azt írta hogy ez anyám férjének a haza
2020. ápr. 21. 13:45
 70/85 anonim ***** válasza:
100%
ez anyukád háza és a férje a férje, pofátlan dolog, hogy a férjed pártját fogod holott csak ideiglenesen vagytok ott, amúgy külföldön éltek. Igenis rászólsz a párodra vagy ne lakjatok ott. Ilyen egyszerű, igazi paraszt lettél amint nem a te pártodat fogták :P
2020. ápr. 21. 13:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!