Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
100%
A te férjed most ki akarja csinálni anyád férjét, akit - te írtad - nem bír. Ezért találja ki ezeket az úgynevezett pletykákat, ezért járogat át, mintha onnan hordaná őket. Ellenséges viszonyba akarja keverni anyád férjét (akit utál) a szomszéddal. Hogy mire elköltöztök, nekik pokollá váljon az életük.
2020. ápr. 21. 12:52
 32/85 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nagyon kedves tőle, hogy az ellen áskálódik, aki beengedte őt a saját otthonába. férjed költözzön a szomszédhoz ha annyira rossz neki a szüleidnél. minek vagytok egyáltalán ott??
2020. ápr. 21. 12:54
 33/85 A kérdező kommentje:
Ez az én házam mivel én örököltem.
2020. ápr. 21. 13:07
 34/85 anonim ***** válasza:
10%
tehát ti fogadtátok be anyádékat, a férjednek meg ez nem tetszik. nem beszélgettetek erről mielőtt beköltöztek?
2020. ápr. 21. 13:09
 35/85 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval nem írtad, hogy anyukádnak problemája lenne a férjével. Most odaköltöztetek, és össze akarjátok ugrasztani őket?

A szomszédok generálják a feszültséget? Hát nem kell összejárni a szomszéddal. Ez ilyen egyszerű. Érdekes, én a szomszédomat 2 hete nem is láttam. És baromira nem érdekel, mi a véleményük rólam, vagy a családtagjaimról.

Ha a férjed nem bírja ki, hogy ne kavarja a szart, költözzetek haza.

2020. ápr. 21. 13:11
 36/85 anonim ***** válasza:
100%

Az okés, hogy te örökölted, de anyád a haszonélvező és ameddig ő él, addig neked ott sok fű nem terem.

Ha elzavarnak benneteket onnan, akkor azt tudomásul kell venned, nincs kecmec.

De a történet szempontjából nem is tudom, hogy ez miért lényeges?

2020. ápr. 21. 13:12
 37/85 anonim ***** válasza:
100%

Egy frászt!

"Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje."

2020. ápr. 21. 13:13
 38/85 anonim ***** válasza:
82%
anyád él, szóval állj le kérdező. Majd örökölsz ha árva leszel és azért örökölhettél mert volt anyukád aki felnevelt. Szállj magadba -.-"
2020. ápr. 21. 13:17
 39/85 anonim ***** válasza:
87%
#37 ebből én is úgy értelmeztem hogy a kérdező és a párja lett befogadva
2020. ápr. 21. 13:17
 40/85 anonim ***** válasza:
89%

"Ez az én házam mivel én örököltem".

Na most teljesen összezavartál. Most akkor ki költözött kihez? Anyádék hozzátok? Akkor a szomszédok honnan ismerik annyira az anyád férjét, hogy úszítanak ellene? Csak nem a férjed elmondásából?

És visszatértünk a kezdetekhez. Ki is kavarja a szart?

2020. ápr. 21. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!