Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
97%
Minek járkál férjed a szomszédokhoz?...
2020. ápr. 21. 10:23
 2/85 A kérdező kommentje:
Csak ha valakit érdekelne konkrétan olyan dolgokat mondanak hogy anya férjét meg fogják verni. És azt hazudozzak hogy anya férje beszologat nekik. Meg hogy tegnap pl jött hozzánk egy ismerős és a szomszédok azt mondták a férjemnek hogy anya férje jött be a kapun és azt mondta hogy ki van már megint itt ezzel a csotrogany autóval! Ez hazugság mert mennyire logikus az hogy valaki jön be és a levegőbe beszél maga elé hangosan hogy ki van itt stb. A férjem hátul volt az udvaron. Én meg anya nem is voltunk itthon.
2020. ápr. 21. 10:24
 3/85 A kérdező kommentje:
Azért járkál oda mert mi vagyunk a keresztszulok.
2020. ápr. 21. 10:25
 4/85 anonim ***** válasza:
97%
háát minden nap átmenni mert keresztszülő vagy már túlzás... férjed is idióta hogy nekik hisz. Nyugodtan küldd el a fenébe a szomszédokat. Az írásodból az ember azt hinné egy kamasz vagy nem egy felnőtt nő :S
2020. ápr. 21. 10:28
 5/85 anonim ***** válasza:
97%

Rettentően gyerekesek vagytok. Amiket példának írtál, nem is kellene törődni vele, annyira banális hülyeségek.

Minek költöztök össze még ideiglenesen is, ha tudjátok, hogy a két pasi nem jön ki egymással?

2020. ápr. 21. 10:35
 6/85 anonim ***** válasza:
97%
Felesleges anyukádat ezzel terhelni, állítsd le a férjed, esetleg a szomszédokat!
2020. ápr. 21. 10:41
 7/85 anonim ***** válasza:
85%
karantén van basszus, ne járkáljunk már át egymáshoz!
2020. ápr. 21. 10:43
 8/85 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha már náluk laktok, akkor próbáljatok meg kicsit alkalmazkodni. Nem tudom mi a konfliktus oka anyád férje és a tied között, de mindegy is. Beszéld meg a férjeddel, hogy maradjon nyugton és ne járkáljon át a szomszédhoz és tartsa tiszteletben anyád férjét, ne áskálódjanak már ellene a háta mögött. Pláne, hogy ezek a problémák amiket leírtál, hogy "teletömik" a férjed fejét vele, kb általános iskolás gyerekeknél szoktak felmerülni...
2020. ápr. 21. 10:49
 9/85 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nem 12 évesek vagytok?
2020. ápr. 21. 10:53
 10/85 anonim ***** válasza:
95%

Miféle pletykafészek a férjed és miféle primitív pletykafészkek a szomszédok?

Tipikus eset, hogy ahol nincs probléma, ott gyártsunk, keverjük a szart, nehogy már öt percre nyugalom legyen!

Én is keresztszülő vagyok, de nem mászkálok napi szinten a keresztgyerekhez, egy férfitől meg ez a szomszédolás egyenesen undorító!

Anyádat ne idegesítsd most ilyen légből kapott baromságokkal, van baja elég, te meg a férjedet állítsd le erről a napi szintű szomszédolásról!

Amúgy meg tényleg járvány idején ez nem is megengedett!

(Szerintem főleg a szomszédasszony miatt járkál, nem a gyerek miatt, de ne legyen igazam!)

2020. ápr. 21. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!