Szóljak anyukámnak, hogy pszichológushoz szeretnék járni?
Szerintem szólj!
De azért arról jó ha tudsz, hogy a pszichológus 2-3 alkalom álatal nem fog segíteni.
Akkor érdemes tényleg sok pénzt kiadni az agyturkászokra, ha annak nagyon nagy oka van.
4es írta jol, a területi pszichiátriai gondozóba beutalás nélkül mehetsz, időpontot tudsz kérni.
mehetsz egyedül, sőt én ezt ajánlom.
ne íjedj meg, a pszchiáter azért jobb, mert orvos, tud intézkedni az érdekedben, gyógyszert írni, h tudj pl rendesen aludni, stb, és javasol megoldásmenetet, h tudsz kilábalni. javasol pszichológust, ha ezt tartja célravezetőnek, és az is lehet, h az is ingyenes egy jó darabig.
majd ő megmondja, kell-e anyudnak szólni, ha igen, hogyan mikor
egyébként meg teljesen mindegy, h min borultál ki, túl rég tart, ha nem tudod megoldani, segítség kell.
nekünk semmi közünk hozzá
Szólnod kell, ha az édesapád, vagy nagyszülőd nem hajlandó elmenni veled a pszichiáterhez vagy a pszichológushoz. Én az előbbit ajánlom: Gyermek- és Ifjúsági Ideggondondozó, a lista és cím fenn van a neten.
Valóban ingyenes, de kell hozzá háziorvosi beutaló, és ha nem múltál el még 18, akkor a szülődnek vagy nagyszülődnek is mennie kell veled, legalább egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!