Merjek pszichológushoz úgy járni, hogy anyámék nem tudják? 17L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 19:45
2/17 A kérdező kommentje:
18 alatt ingyenes.
2011. ápr. 13. 19:49
3/17 anonim válasza:
Persze. Nem bűn és a te dolgod.
4/17 anonim válasza:
Nyugodtan! Sőt ajánlom Neked! Hidd el, könnyebb egy olyan embernek elmondani a problémádat, aki nem ismer és nincs elfogultsága egyik irányban sem! Sokat fog segíteni. Ha van időd, akkor ne sajnáld szakemberre. Ingyenes az ellátás 18 év felett is!
5/17 anonim válasza:
18 fölött is ingyenes. Nekem nagyon sokat segített. Nem tudtam jól kezelni a stresszt és relaxációs gyakorlatot csináltatott mindig velem. A szakvizsgára úgy mentem be, mint aki dumálni megy a barátaival. Holott azelőtt minden vizsgaidőszakban vérnyomáscsökkentőn éltem.
6/17 anonim válasza:
Ha olyan a dolog, hogy csak ez maradt megoldásnak akkor, igen. Szerintem jobb is ha nem tudják. Könnyebb dolgod lesz.
7/17 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogyha megtudják, akkor patáliáznak majd, hogy miért nem mondtam meg, meg hasonlók.
2011. ápr. 13. 19:54
8/17 anonim válasza:
Ha suliba jársz, elvileg ott is van. Én már több, mint fél éve járok, anya tudja, apa azóta se. Menj, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá.
9/17 anonim válasza:
honnan tudnák meg? Menj el nyugodtam ha nem kell szülői beleegyezés!!
10/17 anonim válasza:
Hol tudom megnézni hogy a közelembe hol ingyenes?
És komolyan foglalkoznak az emberrel, ha nem fizet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!