Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek pszichológushoz úgy...

Merjek pszichológushoz úgy járni, hogy anyámék nem tudják? 17L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, szükséged van rá, menj nyugodtan.
2011. ápr. 13. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

én 2 pszichiáternél voltam eddig. egyik se volt normális. mindig magáztak. így kb lehetetlenség megnyílni. meg voltak más problémáim is velük ,de azt hosszú lenne leírni. annyira bénák voltak h inkább nemfoglalkoztam a problémákkal.

21/F

2011. ápr. 13. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
előző vaok összességében 3-nál voltam a 3. családdal volt. ott fizetős volt. elmondtuk a problémákat majd 45 percet ültünk csöndben. ez ment 7 alkalommal majd mondtam a pszichiáternek h ez így kb nem mehet tovább. itt ülünk kifizetjük a súlyos ezreket és ők erre no comment. erre beböfögték h kivel van probléma. aha értem én dehát ez így kevés. erre ők semmi. egy jó baráttól sokkal több segitség kapható mint néhány pszichiátertől.
2011. ápr. 13. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem minden pszichológus fizetés, iskolában is kell lennie elvileg az sem az. A pszichológus pedig nem árulja el a szüleidnek, hogy te hozzá jársz!:)
2011. ápr. 13. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
szülői beleegyezés nélkül nem mehetsz...
2011. ápr. 13. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogyne mehetne szülői engedély nélkül? SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT... a pszichológust is köti a titoktartás....ne vicceljetek.

És igen a lelkiismeretesebb féle pénz nélkül is szóba áll veled, főleg mert ő az államtól kapja a pénzét...

egy pszichológushallgató...

2011. ápr. 13. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Itt sokaknál keverve van szezon a fazonnal!Először is nem tudom,hogy ki írta,hogy 3 pszichiáternél járt!Az nem ugyanaz mint a pszichológus.A családdal való együtt járás pedig család terápia és az mindenhol fizetős.Ha állami (sztk-s) pszichológushoz megy akkor az ingyenes és természetesen lelőismeretesen végzik a dolgukat,hála az égnek nem olyanok mint az orvosok többsége(belgyógyász,sebész stb.)Ha az iskolai pz.-hoz jár és nem múlt el 18 éves,akkor kell 1 szülő beleegyezése.Lehetséges,hogy vannak olyan helyek ahol nem,ezért arra kérdezz rá.

Sokat tudnak segíteni,de ők is csak meghallgatnak és beszélgetnek veled...olyan mély érzelmeket és gondolatokat váltanak ki belőled,amivel könnyebb feldolgozni a gondokat,de csakis rajtad áll,hogy a gondok meddig maradnak gondok.Mind1,hogy múltbeli vagy mostani sérelem,fájdalom.

Én sem mertem elmenni a suliorvoshoz,mert kellett szülői nyilatkozat,hogy anya tudja,hogy oda járok...erre rá 2 évre mire kijártam a sulit lett egy szorongásos depresszióm és akkor már 2 hetente kellett járnom szinte kötelezően a kórházba.Mond el a megértőbb szülőnek,ha van nagyobb 18 év feletti tesónak (ő is írhat papírt),de ne halogasd...ki kell adnod magadból!

2011. ápr. 14. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!