Merjek pszichológushoz úgy járni, hogy anyámék nem tudják? 17L
én 2 pszichiáternél voltam eddig. egyik se volt normális. mindig magáztak. így kb lehetetlenség megnyílni. meg voltak más problémáim is velük ,de azt hosszú lenne leírni. annyira bénák voltak h inkább nemfoglalkoztam a problémákkal.
21/F
Hogyne mehetne szülői engedély nélkül? SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT... a pszichológust is köti a titoktartás....ne vicceljetek.
És igen a lelkiismeretesebb féle pénz nélkül is szóba áll veled, főleg mert ő az államtól kapja a pénzét...
egy pszichológushallgató...
Itt sokaknál keverve van szezon a fazonnal!Először is nem tudom,hogy ki írta,hogy 3 pszichiáternél járt!Az nem ugyanaz mint a pszichológus.A családdal való együtt járás pedig család terápia és az mindenhol fizetős.Ha állami (sztk-s) pszichológushoz megy akkor az ingyenes és természetesen lelőismeretesen végzik a dolgukat,hála az égnek nem olyanok mint az orvosok többsége(belgyógyász,sebész stb.)Ha az iskolai pz.-hoz jár és nem múlt el 18 éves,akkor kell 1 szülő beleegyezése.Lehetséges,hogy vannak olyan helyek ahol nem,ezért arra kérdezz rá.
Sokat tudnak segíteni,de ők is csak meghallgatnak és beszélgetnek veled...olyan mély érzelmeket és gondolatokat váltanak ki belőled,amivel könnyebb feldolgozni a gondokat,de csakis rajtad áll,hogy a gondok meddig maradnak gondok.Mind1,hogy múltbeli vagy mostani sérelem,fájdalom.
Én sem mertem elmenni a suliorvoshoz,mert kellett szülői nyilatkozat,hogy anya tudja,hogy oda járok...erre rá 2 évre mire kijártam a sulit lett egy szorongásos depresszióm és akkor már 2 hetente kellett járnom szinte kötelezően a kórházba.Mond el a megértőbb szülőnek,ha van nagyobb 18 év feletti tesónak (ő is írhat papírt),de ne halogasd...ki kell adnod magadból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!