Menj el a tudtuk nélkül.. szerintem nem kell nekik már kísérgetniük.
2011. okt. 2. 19:11
2/16 anonim válasza:
Iskola pszichológushoz nem tudsz menni? Mondjuk ebben nem vagyok jártas, azt még hozzáfűzöm, hogy olyan érdekes, hogy sok gyerek nem ismeri be, hogy szorong stbstb, azokat a szülők nyaggatják, akik elismerik, hogy bajuk van azoknál a szülők pedig ellenzik a pszichológust, esetleg nem tudod, miért nem akarják, hogy járj?
van-e olyan tanár, akivel ezzel a kéréssel bizalommal fordulnál? az iskolákban dolgoznak pszichológusok, ha hívják őket..
2011. okt. 2. 19:13
5/16 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, nem kell hozzá szülői engedély.
2011. okt. 2. 19:14
6/16 A kérdező kommentje:
Ifjúságvédelmessel dumáltam a suliban. Csak a szemét meresztette rám, és ő is a dokit ajánlotta.
Elmenni nem merek, mert az ofő telefonál anyáméknak, és nem akarom, hogy szobafogságot, vagy mást kapjak.
2011. okt. 2. 19:15
7/16 anonim válasza:
Miért nem engedik meg? Nekem ugyanilyen problémáim voltak, plusz pánikbetegség, eleinte engem sem akart elvinni anyám, aztán látta, hogy nagy a baj és együtt kerestünk egy jó szakembert, már 2 hónapja járok.
2011. okt. 2. 19:15
8/16 anonim válasza:
nem kell szólnod elvileg, elmész háziorvoshoz, ad neked beutalót TB-s helyhez de ott inkább áterek vannak és (főleg Pesten igaz ez) csak felírnak gyógyszert és ennyi.
a pénzes meg drága ugye, de szerintem ahhoz sem kell szülői engedély, neten kikeresel valakit és felhívod
2011. okt. 2. 19:16
9/16 anonim válasza:
Utolsó, tévedésben vagy, a pszichiáter ír fel gyógyszert, a pszichológus nem. Az csak beszélget veled.
Kérdező, nyugodtan hívd fel a TB-s pszichológust, az ingyen van, úgy is adni fog időpontot, kérjél délutánra, amikor nincs iskola. Én is délután jártam, és a suliban senki se tudott róla.
2011. okt. 2. 19:28
10/16 anonim válasza:
www.figyelem.net
Itt vannak ingyenes, és neten segítő szakemberek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!