Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha ennyire...

Mit csináljak ha ennyire leszarnak anyámék?

Figyelt kérdés
Állandóan szúrt a szívem vagy 2 hónap után vittek el a kórházba, mert állandóan kiabáltak velem, hogy csak beképzelem meg, hogy nem akarok iskolába menni. Aztán kiderült, hogy a manduláim miatt szúr és ki kell venni. Apám ismerőse a fül orr gégészet főorvosa, simán elintézhette volna, hogy azonnal kivegyék, de nem intézett egész nyáron semmit. Most kezdődik az iskola és nekem ugyanúgy szúr a szívem és megint csak kiabálnak, hogy nem akarok iskolába járni. Egyszerűen nem értik meg, hogy ha rámegy a szívemre akkor meghalhatok. Ráadásul múltkor a tüdőmet is betámadta.
2011. aug. 29. 17:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Most ez komoly. Nézz utána a szövődményeknek, nyomtasd ki és dugd az orruk alá.
2011. aug. 29. 17:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. aug. 29. 17:11
 3/16 A kérdező kommentje:
De hiába mondok nekik akármit is. Azt mondják, hogy ezt megint az interneten olvastad... Meg hogy ki fogják köttetni.
2011. aug. 29. 17:11
 4/16 anonim ***** válasza:
szerintem menjél el egyedül orvoshoz, ha bajod van. Vagy nagyon fiatal vagy?
2011. aug. 29. 17:13
 5/16 A kérdező kommentje:
16 leszek. De én hogyan intézzem el? Biztos vagyok benne, hogy várólistára raknak. Ezért lett volna jó ha apu elintézi és azonnal bekerülök. Plusz kezdődik az iskola...
2011. aug. 29. 17:18
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindegy...Majd ha meghalok, talán rájönnek...
2011. aug. 29. 17:20
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Nézd, lehet hogy tényleg (túl) sokat olvasol erről az interneten. Ha tényleg halálközelben lennél, akkor már rég megműtöttek volna. Nekem sem lenne pofám a kapcsolataimat kihasználva előrébb jutni a sorban.
2011. aug. 29. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Á, értem. Nagyon gáz tőlük, ha lekiabálnak, ez hihetetlen, hogy nem is aggódnak. Pedig ennyi idősen már jobban megvisel a műtét, mint kisgyerekkorban.

Lehet, nem akarják kivetetni??? Nagyon sürgős lenne?

Hát a neten mindenfélét lehet olvasni, a helyedben inkább az orvosomat faggatnám.

2011. aug. 29. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
17:20 pedig mindenki ezt csinálja, ha az ember gyerekéről van szó, akkor meg pláne!
2011. aug. 29. 17:21
 10/16 anonim ***** válasza:
58%

Ha annyira halálközelben lennél, akkor már rég meg is műtöttek volna...

Szerintem hipochonder vagy

2011. aug. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!