Ilyen hajjal állítottam be otthon anyámék teljesen kiakadtak. Ordítottak. Nekem tetszik. Megnéznétek?
18 éves vagyok, úgy érzem még nem találtam meg az egyéniségemet.. De ezzel a hajjal új életet kezdek.(képen nem én vagyok).
ezzel mi a baj?
ugyanilyen festésem van most csak hosszabb hajjal
Szerintem jó haj ez..^^ én se találtam még meg.. :/ tiszta sablonosnak érzem magam,de már egy biztos:az egyéniségemet még alakítgatom és már benne van,hogy szabad vagyok^^ úgy értem,hogy..sok helyre fogok majd utazni..stb.,ha lesz pénzem és Ausztriába letelepedni..szóval megvan a cél^^
És őő.. körülbelül látom az egy év múlva lévő önmagam:D
Nekem nincs semmi bajom az ilyen hajakkal:)
18 vagy,azt csinálsz amit akarsz,a te döntésed.
Valószínűleg azért akadtak ki,mert nekik nem jön be és még kicsinek tekintenek és kérdezés nélkül csináltattad stb...
Ha jól áll neked akkor jó;)
Én is valami borzalomra gondoltam, piros, lila, sárga, kék színnel, de ez rendben van.
Mi bajuk a szüleidnek? Hosszú hajad volt és most levágattad, vagy nekik ez túl extrém?
Semmi baj nincs vele, bár nem a legnőiesebb viselet. De egy szép archoz biztos passzol. (a képen nem tetszik, a lánynak nincs nőies arca)
A szüleid megszokják majd. De arra készülj fel, hogy 3-4 hetente kell menned fodrászhoz, ha azt akarod, hogy jól nézzen ki.
Nagyon király ez a haj!Nem is értem mi bajuk.Jobb lett volna ha félig kopaszon és rózsaszín hajjal mész haza????
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!