Ilyen hajjal állítottam be otthon anyámék teljesen kiakadtak. Ordítottak. Nekem tetszik. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, úgy érzem még nem találtam meg az egyéniségemet.. De ezzel a hajjal új életet kezdek.(képen nem én vagyok).
2011. júl. 5. 14:09
11/46 anonim válasza:
Pedig nagyon vagány, nem hivalkodó, de mégis egyéni. Szerintem nagyon klassz. Ha nem lenne pocsék, vékony szálú hajam én is szívesen csináltatnék ilyet, de az enyémből nem lehetne.
12/46 anonim válasza:
Idő közben megkaptam a kérdésemre a választ. Hát igen, az enyémek is kiakadtak, amikor levágattam a derékig érő hajam... bár már bánom :( Soha nem nő meg olyan hosszúra újra :) :(
13/46 anonim válasza:
Nagyon jól àll, de lehet késõbb sajnàlni fogod a hosszù hajadat.
14/46 anonim válasza:
teljesne jó ez a haj
nem kihívó
felnőttesebbé tesz
majd lenyugszanak a szülők
amúgy se vagy kisgyerek már
te hajad, azt csinálsz vele amit akarsz
15/46 anonim válasza:
uuuu ezt te vagy a képen?A hajad jó és szúrnálak!:D
16/46 anonim válasza:
nekem ettől százszor kacifántosabb hajaktól sincs görcsöm... viszont az nemváltozat a tényen, hogy iszonyat randa egy frizkó ez...
17/46 anonim válasza:
Jajjj nekem is kicsi korom óta mindig hosszú hajam volt.Az oviban ráültem..:)Anyu imádta és én ötödik osztályos koromban állandóan mondtam neki h vágja le.Egyszer levágta mert már megunta a nyavajgásom,és abban állapodtunk meg h megvárom míg megnő és nem vágatom el többet.(Legalábbis vele nem-gondoltam:))Csúnyán összevesztünk.:D Aztán megint megnőtt,és leérettségiztem.Utána a hosszú sötétbarna hajamat,még ennél is rövidebbre és szőkére váltottam!:D Anyu frászt kapott,mondanom sem kell és elmagyaráztam neki h már felnőtt nő vagyok..stb...azóta nem sokkolom:)most vállig ér a hajam de volt már fekete,vörös...és lenyugodtam azóta nem is festem:)Most 23 leszek nyáron...:)Úgyhogy jóóóó a hajad!!
18/46 anonim válasza:
sztem te vagy a képen
és ne aggódj
jó ez a haj
19/46 A kérdező kommentje:
szerintem sem olyan extrém... Lehet hogy bánni fogom de ez az én bajom:) Már 2 hete így néz ki hajam.. eddig nincsen semmi erre utaló jel:) Amúgy Írtam hogy nem én vagyok a képen. Szúrj mást Don Juan:D:D
2011. júl. 5. 14:22
20/46 anonim válasza:
Amúgy Írtam hogy nem én vagyok a képen. Szúrj mást Don Juan:D:D
Ez vicces!Jó fej lehetsz kedvellek!:D:D
Nem tehetek róla bocsi de valahogy ki kellett nyilvánítanom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!