Nekem is volt egyszer hasonló, de csak a fazon, a színem fekete (eredeti) volt. Nekem túl extrém volt az egyéniségemhez, de maga a fazon klassz. Most egész rövid pixie-frizurám van, szóval tudom, milyen megkönnyebbülés a hosszú után. (Derékig érő volt régen.)
2011. júl. 5. 14:46
32/46 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen elmondom még egyszer!:) Nos nekem nem ilyen a szemöldököm... nincsen festék rátéve. Hol vagy kicsi kedves Don Juanom? Sajnos franciázás nem az én világom majd szólok egy útszélinek hogy franciázzon veled:)) Én esetleg a magyar káromkodásokat tudnám megtanítani:D:D
2011. júl. 5. 15:22
33/46 anonim válasza:
Ha fiú lennél megérteném. Nem gáz, hogy sok tizenéves fiúnak ilyen a haja?
2011. júl. 5. 15:46
34/46 A kérdező kommentje:
Nem gáz, mert mellette is tudok nőies lenni és hidd el ez sokat számít!:) amúgy igen sok fiúnak van mert kezdenek ellányosodni... vagyis már sok fiúról meg sem tudnám mondani hogy lány vagy fiú:)
2011. júl. 5. 15:51
35/46 anonim válasza:
szerintem megigaza van a szuleidnek, eloszor is hulyeseg volt a szep hosszu hajadat levagni, masodszoris nem csak baromi izlestelen ez a haj, de minden masodik csajnak ilyen van.
2011. júl. 5. 16:27
36/46 anonim válasza:
Jajj, gyerekek.
Azért, mert ti hosszú haj pártiak vagytok, meg azt hiszitek, csak az a szép, azért még más le fogja vágatni a haját.
Kérdező ! Szerintem teljesen jó a hajad. Rövid, mégsem férfias.
2011. júl. 5. 16:35
37/46 anonim válasza:
Nem rád értettem a gázt, hanem a fiúkra, a haj nőcis.
2011. júl. 5. 20:09
38/46 anonim válasza:
wáááo szerintem nagyon jó :) le is mentem ;) lehet még nekem is ilyen lesz a hosszú hajamból :D 18/L
2011. júl. 5. 20:21
39/46 anonim válasza:
tudod mit olvass el? Christine Nöstlinger: Punk, avagy a hajmeresztő hétfő
ez egy kisregény, egy 14 év körüli lányról akinek a modern nagymamája punkra nyírja a haját, mert fodrász---- valamiért ez jutott eszembe.
abban van hogy a hajad a tiéd, nem szólhat bele senki stb, de nem tudok most pontosan idézni belőle.
2011. júl. 5. 20:49
40/46 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 15:22
Itt van a te Don Juanod!Tudod rossz az aki rosszra gondol!:D:D
Ki mondta hogy a szexuális franciázásra gondoltam?:D
De benne vagyok egy jó kis káromkodásba akár franciázás közben is!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!