Ilyen hajjal állítottam be otthon anyámék teljesen kiakadtak. Ordítottak. Nekem tetszik. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, úgy érzem még nem találtam meg az egyéniségemet.. De ezzel a hajjal új életet kezdek.(képen nem én vagyok).
2011. júl. 5. 14:09
21/46 anonim válasza:
Szerintem jó áll, nincs ezzel semmi gond! :)
Régebbi fényképed nincs? Összehasonlítás képpen.
22/46 anonim válasza:
Gyerekek?!Hahóóó!!Nem ő van a képen!!!!!!:DD Azt írta...:)
23/46 A kérdező kommentje:
Kedves Don Juan!:D Engem is nagyon megnevettél ezzel a beszólással szúrnálak...:D Készen vagy mint a matek lecke.:D
2011. júl. 5. 14:34
24/46 anonim válasza:
Ez még nem is olyan durva szerintem a szüleid túloznak.
25/46 anonim válasza:
Szülő vagyok, 37 éves, nő...és nekem tetszik. Tök vagány, és jól áll. Amúgy pedig a haj,meg a köröm ami megnő. Ezért kár hisztizni, meg jeleneteket rendezni.
Ha részegen jönnél haza, akkor megérteném, de ezért?!
26/46 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 14:34
A matek még nincs,de a némettel most végeztem!A francia még hátra van!:D Segítesz benne az még nem nagyon megy!:D
27/46 anonim válasza:
14:36 Jajj, szóval nem te vagy a képen, de nekem akkor is bejön. :)
28/46 anonim válasza:
Szörnyű ronda.
Mint egy leszbika.
Esetleg 50-en túl elmegy, de akkor sem túl nőies.
29/46 anonim válasza:
Én is szülő vagyok és nekem is tetszik, egy 18 éves lányhoz pont illik. Lehet, hogy nem is a fazonnal van baja a szüleidnek, hanem csak sajnálják a hosszú hajadat. Majd beletörődnek.
30/46 anonim válasza:
De remélem a szemöldököd nem olyan, mint a képen látható lánynak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!