Ilyen hajjal állítottam be otthon anyámék teljesen kiakadtak. Ordítottak. Nekem tetszik. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, úgy érzem még nem találtam meg az egyéniségemet.. De ezzel a hajjal új életet kezdek.(képen nem én vagyok).
2011. júl. 5. 14:09
41/46 anonim válasza:
Sztem nagyon vagány! :) És egyáltalán nem fiús, ha vkinek mellette nőies a kisugárzása!
42/46 A kérdező kommentje:
Don Juan.. nem én kezdtem el te akartál mindjárt meg szúrkálni:D És én jó kislány vagyok..(amikor alszok):D
2011. júl. 6. 13:11
43/46 anonim válasza:
Szia itt a Don Juan!:D
Még mindig benne lennék egy kis francia káromkodásban!:D
Bár már 1 hónap eltelt!:D
44/46 A kérdező kommentje:
De kitartó valaki 1 hónap elteltével is ír.. Hogy benne legyen egy kis franciázásba:D:D
2011. aug. 3. 19:51
45/46 anonim válasza:
Haha és vissza írt!:)Persze hogy kitartó vagyok!Nekem tetszik a franci nyelv!:D
Neked nem?:D
46/46 A kérdező kommentje:
Miért nem gondoltad hogy vissza írok?:D Kösz a bizalmat kicsi Don:D:D Nem szeretem a franciát de úgy látszik neked az az álmod:)
2011. aug. 3. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!