Hogyan menjek úgy moziba, hogy nincs pénzem és anyámék sem adnak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel terveztük , h holnap megyünk.. De nekem nincsn zs-m és anyámék nem adnka-.-
Vami jó ötlet? Hogyan lehet anyáékból kicsikarni.. zs-t
Előre köszi a választ (:
2011. jún. 29. 22:37
1/18 anonim válasza:
Próbálj keresni nyári munkát (nem lesz könnyű), és mondd, hogy megadod abból.
2/18 anonim válasza:
Szerintem próbálkozz fizetés után...hó vége van, nem hiszem, h genyóságból nem adnak. Erre nem gondoltál?
3/18 A kérdező kommentje:
De holnapig hoygan fogok dolgozni zs-ért xd? Holnapra kell mindenféleképpen
2011. jún. 29. 22:45
4/18 anonim válasza:
22 eves no vagy,ha nem vagy ronda akkor pikk pakk...:))) Ha ronda vagy akkoris:)))
5/18 A kérdező kommentje:
Hülye xD . Csak 12 vagyok :D
2011. jún. 29. 22:49
6/18 anonim válasza:
Hülye a nénikéd, bármennyire is "xD". Akkor a nevedben miért 22 van?
Na mindegy, ha 12 éves vagy, akkor nem is dolgozhatsz még.
Hát látod, így nem lesz pénzed. Miért nem akkor mentek moziba, amikor a szüleid tudnak rá pénzt adni? Mondjuk nem hónap végén esetleg.
7/18 anonim válasza:
12? jaaaa ugy meg plane sok penz!!! de okosan le ne bukj:)))
8/18 anonim válasza:
22:45-nek igaza van...hónap végén nem sok családban van mozira pénz. Gondolkodhatnál kicsit, mielőtt hisztizel. Várd meg, h a szüleid kapjanak fizetést és utána kérdezd őket. Akkor adni fognak.
9/18 anonim válasza:
Egyáltalán egy 12 évesnek minek még a mozi? Nem kötözködöm, de eleve korhatárosak a filmek. Vagy matinére mentek? Nektek még mesefilmet kellene néznetek. Lehet, hogy éppen ezért nem engednek a szülők.
10/18 anonim válasza:
Na jó, azért nem tudom miért kell most már BÁRMIRE azt mondani, hogy ennyi idősen minek. Hát miért ne mehetne moziba? Mármint ha lenne rá pénze persze. Nem csak korhatáros filmek vannak, egy vígjátékot pl. miért ne nézhetne meg valaki 12 évesen? Te 12 évesen nem néztél semmilyen filmet? A moziban is filmek vannak, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!