Hogyan menjek úgy moziba, hogy nincs pénzem és anyámék sem adnak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel terveztük , h holnap megyünk.. De nekem nincsn zs-m és anyámék nem adnka-.-
Vami jó ötlet? Hogyan lehet anyáékból kicsikarni.. zs-t
Előre köszi a választ (:
2011. jún. 29. 22:37
11/18 A kérdező kommentje:
Am csak poénból 22-van a nevemben ez jött a gondolatba :D.
Am meg Másnaposok 2-őt akarunk nézni xD
2011. jún. 29. 23:05
12/18 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, h megmondod szépen a barátaidnak,h bocs, nincs pénzem most mozira...? Még 12 évesen is meg kéne érteniük, h nem mindenki keres ugyanannyit.
13/18 anonim válasza:
Néztem, csak nem moziban, átutazva késő este az egész várost. Legalább egy szülő velük mehetne. Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, talán nagyszülő, nagynéni, kereszt tudna segíteni, de valószínűleg ezt nem vennék jó néven a szülők. Törődj bele, hogy nincs pénz és kész!
14/18 anonim válasza:
A Másnaposok 2 meg nem egy olyan film, amire megéri rákölteni a zsét. Jobban jársz, ha nem mész el :)
És online is meg tudod amúgy nézni
15/18 anonim válasza:
Köss anyukáddal alkut - otthon mosogatni, takarítani, teregetni te is tudsz és ezért cserébe engedjen el és adjon pénzt a mozira. Mondjuk ma délutánig már elég kevés időd maradt...
16/18 anonim válasza:
Ez milyen jellemző! Jó tanáccsal láttam el egy 12 éves kislányt, hogy tévézzen otthon (de akár olvashat is ifjúsági regényeket, vagy kötelező olvasmányt, az sosem árt), erre le vagyok pontozva. De sebaj, megérte, mert nem venném a szívemre, hogy késő este felnőtt kísérete nélkül bolyongjanak a nagy "magyar" éjszakában.
17/18 anonim válasza:
Egyébként úgyis meg lehetett volna oldani hogyha rendes a barátnőd és tud akkor ad kölcsö pénzt...950 Ft egy mozijegy, azt meg tudná adni és te meg visszafizetnéd neki hónap elején... hmm? :)
18/18 A kérdező kommentje:
csak az a baj , h egyikünknek se volt zs-je (: Am nem mentünk el xD
2011. júl. 2. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!