Kértem időpontot pszichológustól, de félek elmenni, mert anyámék nem tudják*, és az osztályfőnök felhívja a szülőt, ha nincs a gyerek suliba. Lemondom, mert nem akarok balhét. Vagy menjek?
Figyelt kérdés
*, és nem értik miért kell2011. máj. 23. 15:00
1/31 anonim válasza:
Beszéld meg az osztályfőnökkel és vigyél igazolást.
2/31 anonim válasza:
semmiképp ne mondd le.
szólj előre az ofődnek,a pszichológusnál kérj igazolást.
4/31 A kérdező kommentje:
Akkor is félek...
2011. máj. 23. 15:12
5/31 anonim válasza:
Én is a szüleim tudta nélkül mentem egyszer pszichológushoz mikor 15 voltam. Előre szóltam az ofőmnek, ezért ő nem hívta fel a szüleimet, és bevittem neki az igazolást. Ő elintézettnek tekintette, kész. Ez a legegyszerűbb.
6/31 A kérdező kommentje:
Még mindig félek, mert nem vagyok valami jóba az ofővel, és ahogy ismerem, tuti felhívná anyámat...Viszont nyári szünetben picit parás lenne délelőtt menni hozzá...
2011. máj. 23. 15:18
7/31 beata456 válasza:
Szerintem kérj egy másik időpontot tőle, akkora, amikor tudod hogy huzamosabb ideig oda lesznek a szüleid.
8/31 A kérdező kommentje:
Parás... Lehet velem van a baj, de inkább lemondom. Nem tudom, akkor, hogy ez mire volt jó :S
2011. máj. 23. 15:22
9/31 anonim válasza:
1, Kérj igazolást a pszichológustól!
2, Beszélj az ofővel, hogy NE hívja fel a szüleidet.
3, Neked is vannak személyes jogaid, ha pont a szüleiddel van problémád, érthető, hogy nem akarod, ha egyből tudnának róla, akadályoznák, beleszólnának. Ha az ofő ennek ellenére szól nekik, akkor akár ki is rúghatják ezért!
10/31 anonim válasza:
Ha nincs olyan* bajod, akkor lemondhatod és átteheted másik időre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!