Mit csináljak ha ennyire leszarnak anyámék?
Figyelt kérdés
Állandóan szúrt a szívem vagy 2 hónap után vittek el a kórházba, mert állandóan kiabáltak velem, hogy csak beképzelem meg, hogy nem akarok iskolába menni. Aztán kiderült, hogy a manduláim miatt szúr és ki kell venni. Apám ismerőse a fül orr gégészet főorvosa, simán elintézhette volna, hogy azonnal kivegyék, de nem intézett egész nyáron semmit. Most kezdődik az iskola és nekem ugyanúgy szúr a szívem és megint csak kiabálnak, hogy nem akarok iskolába járni. Egyszerűen nem értik meg, hogy ha rámegy a szívemre akkor meghalhatok. Ráadásul múltkor a tüdőmet is betámadta.2011. aug. 29. 17:04
11/16 A kérdező kommentje:
Azt sem érdekelte őket, hogy 120 volt a pulzusom...
2011. aug. 29. 17:27
12/16 anonim válasza:
nekem is lehet 120 a pulzusom, ha felcseszik az agyam... egyébként meg nézesd meg a háziorvosoddal, aztán beszéld meg a kórházzal. ha várólistára tesznek, akkor nem vagy halálos beteg. vegyél egy kicsit vissza, és egyből nem lesz 120-as pulzusod. egyébként meg egész nyáron miért nem intéztél valamit?!
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem nyugalmi állapotban 120...
2011. aug. 29. 17:55
14/16 anonim válasza:
Akkor menj be a gyámhivatalba és kérj segítséget mondván, hogy a halálodon vagy és anyádék ezt hagyják.
15/16 anonim válasza:
Ja no meg ahelyett hogy itt irkálsz nekünk , már rég mehettél volna tényleg a háziorvoshoz (már csak holnap).
És ezt nem cseszekedésnek írom hanem tanácsnak!
16/16 anonim válasza:
Mért nem tudsz ettől suliba járni ha baj lenne már korházban lennél mikor kideriteték hogy a manduládal baj van nyilván észreveték volna hogy a szíved beteg-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!