Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
35%

kérdező te segg hülye vagy-.-

anyád örökölte apád után mint házastárs, te max anyukád után öröklöd...

2020. ápr. 21. 13:23
 42/85 A kérdező kommentje:
Az idióták azoknak szól aki azt írja hogy ha él anyám akkor hogyan orokolhettem.
2020. ápr. 21. 13:23
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
ja és még ha mindkettőtök nevére is került max akkor lesz a házhoz teljesen közöd ha megveszed anyukád részét, de addig neki ugyanannyi joga van a tulajdonhoz sőőőt több is mert ő fogadott be téged:P elkényeztetett liba
2020. ápr. 21. 13:24
 44/85 A kérdező kommentje:
Nem ő fogadott be. Régen is itt laktunk. Mi külföldön élünk.
2020. ápr. 21. 13:25
 45/85 A kérdező kommentje:
Csak a betegség miatt haza költöztünk mert apolok valakit.
2020. ápr. 21. 13:26
 46/85 anonim ***** válasza:
6%
szülő halála esetén a gyerek(ek) és a házastárs is örököl arányosan. házastárs a felét, a maradékot meg egyenlően a gyerekek.
2020. ápr. 21. 13:26
 47/85 anonim ***** válasza:
28%

mióta a gyerek az egyetlen örökös?

[link]

olvass egy kis jogszabályt, idióta :D :P

2020. ápr. 21. 13:27
 48/85 A kérdező kommentje:
Szóval nem az a lényeg hogy kinek van joga itt lenni. Ez nem értem hogy tartozik a kérdéshez.
2020. ápr. 21. 13:27
 49/85 A kérdező kommentje:
Végre a 48.komment értelmes. Köszi hogy felvilagositottad őket.
2020. ápr. 21. 13:28
 50/85 anonim ***** válasza:
94%
akkor sem tied az egész ház és anyukád is érző lény, önző gyerek vagy, akit elvakít a rózsaszín köd...
2020. ápr. 21. 13:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!