Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
100%

1. A férjed egy sz@rkeverö pletykafészek.

2. Ne járnon át pletykálni, hanem maradjon otthon.

3. Anyukádat meg ne zaklasságtok ilyen piti dolgokkal

2020. ápr. 21. 11:52
 22/85 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a férjed szomszédol, mint egy rossz vénasszony, a szomszédok kavarják a szart, a férjed meg tovább kavarja.

Hogy mit kellene tenned? Állítsd le a férjed. Vagy ha nem bír leállni, menjetek haza, de ne kavarjatok be anyád életébe, akinek amúgy is van elég baja, ahogy írtad. Gondolom, nem azért fogadott be titeket, hogy felborítsátok az életét.

2020. ápr. 21. 11:54
 23/85 anonim ***** válasza:
100%
Itt csakis a férjed a bünbak.A szomszédok meg biztosan irigyek az anyudra.
2020. ápr. 21. 11:59
 24/85 A kérdező kommentje:
Mert konkrét tanácsot nem ad senki arra hogy pl miért ne mondjam el anyunak? Vagy miért mondjam el? És mi lesz a következő? Mit fognak még kitalani ami miatt majd robban a bomba.
2020. ápr. 21. 12:04
 25/85 A kérdező kommentje:
Azzal miért mi kavarunk ha a szomszéd meg akarja verni anyám férjét? Úgy gondolom ezt joguk lenne tudni. Ezért tettem fel a kérdést.
2020. ápr. 21. 12:06
 26/85 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze anyukádnak az élettársa és a te férje közötti vitához? Felnőtt emberek, intézzék el maguk. Ezért nem kell szólni anyukádnak. Mert nem az ő dolga. Intézze el a két hülye ember egymás közt.
2020. ápr. 21. 12:08
 27/85 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek vissza oda, ahonnan jöttetek. Csak bajt okoztok az ottlétetekkel.
2020. ápr. 21. 12:09
 28/85 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem szólsz már te rájuk, hogy takarodjanak ki az életülből? Minek költöztetek össze, főleg, ha utálják egymást az embereitek? Minek kell debilnek lenni? Nincs elég bajotok, hogy még generáljátok is ezeken a piszlicsáré fszságokon? Komolyan, tiszta szégyen, hogy felnőtt emberek így viselkednek! Te is.
2020. ápr. 21. 12:37
 29/85 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal miért mi kavarunk ha a szomszéd meg akarja verni anyám férjét? Úgy gondolom ezt joguk lenne tudni. Ezért tettem fel a kérdést."

AZZAL kavartok, hogy hordjátok a pletykákat, álhíreket ide-oda.

Az, hogy a szomszéd azt mondja, meg fogja verni anyukád férjét, az csak szájjártatás, viszont ha te/ti elkezditek a szüleidet heccelni ezzel, akkor tényleg lehet belöl valami.

A szomszéd hözöngését nem kell tudniuk, ez nem jog és csak sz_rkevertés részetekröl, ez a legjobb módszer, hogy enyleg összeugrasszátok öket.

Anyukádnak van elég baja, be gerjesszetek még plusz problémákat neki!

A kérdésedre már megkaptad a választ: ÁLLÍTSD le a férjedet, és nem hordd a pletykákat.

2020. ápr. 21. 12:40
 30/85 anonim ***** válasza:
100%
férjed is leállíthatná e-helyett minden nap jó pofizik velük 5 percet. Undorítóan viselkedik szerintem...
2020. ápr. 21. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!