Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek szóljak...

Szerintetek mit tegyek szóljak anyukamnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Jelenleg 1 hónapja a férjem és én anyukamnal lakunk akinek van egy férje. Anya férje és az én férjem nem férnek össze. Ezt mindenki tudja. De mivel csak a vírus idejére lakunk itt együtt ezért ezt a rövid időt eddig nagyjából sikerült konfliktus nélkül atveszelni. Viszont a férjem nap mint azzal jön haza a szomszédból hogy azok tele tömik a férjem fejét anyám férje ellen. Olyan dolgokat mondanak amit én nem hiszek el de a férjem igen. És a szomszédok generáljak a feszültséget. Eddig nem szóltam anyunak mert akkor nagy veszekedes lesz a szomszédokkal és utána az lesz hogy én miért mondtam el anyunak. Azt tudni kell hogy jelenleg a családban nagyon beteg valaki és ez miatt anya egész nap sír. Nem hiányzik egy perpatvar. Mit tegyek? A férjem kér hogy ne szóljak senkinek.

2020. ápr. 21. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
67%
A férjed erkölcseit kéne inkább féltened, ha egy férfi máshol lóg folyton, az nem véletlen.
2020. ápr. 21. 11:02
 12/85 A kérdező kommentje:
Naponta 5 percet van ott és a férfiakhoz megy és az udvaron vannak. Mellesleg a szomszedasszony egy sok gyerekes 200 kilós. Szóval aki azt a választ írta az ne okoskodjon.
2020. ápr. 21. 11:05
 13/85 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minden rendben van, 5 perc alatt semmi sem történhet, még beszélgetni sem lehet ez idő alatt, minek aggódsz?
2020. ápr. 21. 11:09
 14/85 anonim ***** válasza:
100%

tök fölösleges mindennap átmenni akár 5 percre, főleg ha csak a szart keverik. Itt ti vagytok a hülyék,

a hiba az ön készülékében van...

2020. ápr. 21. 11:11
 15/85 A kérdező kommentje:
Jó de mindennap atkiabalnak valamit kérdeznek a kapun kívül valamit vagy ilyesmi.
2020. ápr. 21. 11:17
 16/85 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi van? bocs sietek visszakiabálással haladni kell tovább...ennyire ne legyetek életképtelenek -.-"
2020. ápr. 21. 11:18
 17/85 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretem az ilyen mindent megmagyarázó kérdezőket. 20an leírják, hogy mit kéne csinálni (nem odajárkálni), és neked mindenre van valami kifogásod (átkiabálnak a kerítésen, wtf??) Akkor már csak egy kérdésem van: minek kérdezed itt meg, amikor úgysem fogadod el a válaszokat és mindent megmagyarázol?
2020. ápr. 21. 11:24
 18/85 anonim ***** válasza:
97%
Ha a vírus miatt kellett odaköltözni anyukádhoz, akkor mit nem lehet azon érteni, hogy az azzal jár, hogy kijárási korlátozás van, vagyis nem járkálunk át sem 5 percre, sem félórára a szomszédokhoz, akkor sem, ha az rokon? Marad mindenki otthon. Amúgy minek kell odaköltözni anyukádhoz csak azért, mert járvány van? Pont ilyenkor kéne otthon maradni és nem máshová költözni. Pláne nem oda, ahol két ember utálja egymást és nem férnek meg egymás mellett. Odaköltöztetek? Akkor viseljétek a következményeket. Ha meg nem, akkor meg tessék szépen hazaköltözni és mindenki élhet békében.
2020. ápr. 21. 11:39
 19/85 anonim ***** válasza:
96%
az ilyen felelőtlen gyökerek miatt fog kihúzódni a karantén. nem hiszem el hogy nem bír ki pár hetet úgy, hogy max a kerítésen keresztül üvöltenek egymásnak pár mondatot
2020. ápr. 21. 11:40
 20/85 anonim ***** válasza:
83%
Így nyáron is itt fogunk dögleni a négy fal között, szuper lesz.
2020. ápr. 21. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!