Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/222 anonim ***** válasza:
38%

Ezt a "halálomig apa/anya vagyok" dolgot nem értem.

Tényszerűen igaz, de a gyerek egyszer felnő, választ magának párt, és nem akar majd a szülővel élni. Az a szülő, aki meg rácsimpaszkodott a gyerekére, nagyon be fog pánikolni, hogy már nem kell a 30 éves gyerekének. És olyankor szokott az lenni itt az észszerű tanács, ha anya/apa nagyon rátelepszik a gyerekre, hogy "kéne neki egy pár".

2020. febr. 19. 16:40
 82/222 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező hidd el ez csak úgy oldódik meg ha megbeszélitek. Ha vele tervezed az életed akkor nem kell félni kimondani mit gondolsz vagy mit szeretnél. Sőt nyugodtan kérdezz rá hogy neki nincs igénye arra hogy kettesben legyetek néha, csináljatok valami programot. Sőt nyugodtan felvetheted neki, hogy hosszú távon a kapcsolatotok rovására fog menni ha nem töltötök együtt minőségi időt kettesben, illetve vázold fel neki amit előttem is itt írtak hogy a gyereke előbb utóbb felnő és saját élete lesz, szal nem fog vele maradni, így végtére is csak te leszel mellette a későbbiekben vagy ha ragaszkodik az eddigi elképzeléseihez akkor nagyjából senki. Hidd el én is voltam hasonló helyzetben, hogy mindig mindenhova akarta hogy vigyük a gyereket, aztán többször össze is vesztünk ezen, mire felfogta hogy végtére is mi vagyunk egy pár, sőt sokszor most már ő maga mondja hogy a legfontosabb a kapcsolatunk és hogy nyilván velem tervezi leélni az életét nem a gyerekkel
2020. febr. 19. 16:51
 83/222 anonim ***** válasza:
34%

"Rendben ,de azt miért nem kerül szóba az apa párjának mi jár ?"

Az jár neki, amit az apa ad. Nem bonyolult. Nem itt kell sipákolni, hanem vele kell beszelni.

2020. febr. 19. 16:52
 84/222 anonim ***** válasza:
63%
A károgókra meg ne hallgass, nyilván a nagyrészük besavanyodott egyedülálló anyuka aki a gyerekkel akarja az exét rövid pórázon tartani vagy olyan apukák akik leléptek a családtól és most a mérhetetlen lelkiismeret furdalásukat akarják enyhíteni ezekkel a “gyerekem az első”, “mindent a gyerekemért” dumákkal
2020. febr. 19. 16:53
 85/222 anonim ***** válasza:
26%

Senki nem kötelez arra, hogy vele maradj. Oké szerelem, de ez hiszútávon nem fog működni.

Vele kell ezt megbeszélni és nem itt meg a felnőtt párkapcsolatok oldalon!

N27

2020. febr. 19. 17:03
 86/222 A kérdező kommentje:

Vele fogom megbeszélni de érdekelt volna olyanok véleménye aki hasonló helyzetben van, hogy elvált és gyerekes párja van.

Erre van ez az oldal,kérdezni.

2020. febr. 19. 17:05
 87/222 anonim ***** válasza:
83%

Utolso vagyok. Nekem van egy lányom, az apja nem látogatja. A párom imádja, és neki nincs gyereke, ha nincs velem hétvégén, akkor már morci, hogy ne látja eleget.

Nekem anyámék szokták vinni így van egymásra idő.

A lányom apjának van egy nagylánya, ő nevelte és hétvégén is velünk volt. Nehéz volt és várni kellett 3 évet kb mire egyedül lehet hagyni. Néha pár órára ismerős vigyázzott rá, de ritkán tudtuk őszehozni. Én türelmes voltam és kitartó.

Én is váltottam munkát, mert úgy többet tudtunk együtt lenni 2en pl délelőtt.

Esetleg anyuka, ha olyan lehet vele beszélni hogy pénteken hozza egyik héten szombaton este viszi vagy vasárnap és van időtök.

N27

2020. febr. 19. 17:11
 88/222 anonim ***** válasza:
97%
Én csak egyet nem értek. Plusz azt se hogy másnak hogy nem jutott eszébe. Nektek nincs szabadságotok? Én fiatal vagyok de még nekem is van évi 22. Beszeljetek össze hogy ugyanakkor menjetek szabadságra és van idő. Nem egy agysebeszet.
2020. febr. 19. 17:20
 89/222 A kérdező kommentje:
De van szabadságunk de az éves szinten nemsok (Nekemis 22) , páromnak meg elmegy a fele a nagy leállásra ahol dolgozik.
2020. febr. 19. 17:24
 90/222 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs a nyarat,hogy fogjuk összeegyeztetni még nem került szóba.
2020. febr. 19. 17:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!