Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/222 A kérdező kommentje:

Tegnap beszéltünk és felhoztam a dolgot,belement ,hogy egy egy hétvégén ne hozzuk el és az enyém legyen 😊

Úgy látszik csak kérnem kellett ,de hogy ne legyen ilyen felhőtlen az örömöm hamarosan ez is borulni fog,mert át fogják helyezni másik munkakörbe ami vegyipari rendszerkezelő és az bizony folyamatos 4 műszak 😭

Így meg aztán néhány hónap múlva jöhet ujra a variálás és megoldás keresése.

2020. febr. 20. 08:26
 122/222 anonim ***** válasza:
30%
Semmi baj, majd alkalmazkodik anyuka is. Én is nő vagyok és anya, van férjem is. Nekem nem szabad minden hétvégém. Ha egy nő gyereket szül, akkor az esetleges "negatív" következményeket is viselni kell, nem pedig hisztizni. Apuka meg már nem része a mindennapi életüknek, hát van ez így. Vihetné kéthetente is, mint az átlag. De nem, viszi állandóan, ti meg dobáljátok a sarat. Milyen önző dolog már így ellehetetleníteni a másikat, ráadásul a gyerekre hivatkozva, őt pajzsként tartani. Pfuj!
2020. febr. 20. 08:59
 123/222 A kérdező kommentje:

Inkább most már az lesz necces hogy lesz megoldva ha folyamatos 4 műszakban lesz.

De az még a jövő zenéje...

2020. febr. 20. 09:00
 124/222 anonim ***** válasza:
35%

122!

Kicsit eltévedtél, nem? Hogy jön ide az anyuka? Apukának van láthatása, amivel ő el is. Sőt, anno magához is akarta venni a gyereket. Anyukanak inkabb meg kellene köszönni, hogy a kétheti láthatás helyett ennyit engedi a gyereket az apjához.

2020. febr. 20. 09:07
 125/222 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megköszönni azt egy elvált anyukának, hogy nem cseszik ki a gyerekeivel, mert ez a normális. Csak a full idióták akadályozzák a gyerekeiket abban, hogy apjuk legyen.
2020. febr. 20. 09:13
 126/222 anonim ***** válasza:
100%

Az exem a hétvége egyik estéjétől a masik nap délutánjáig viszi el a gyereket.

Így neki is van "szabad napja", nekem is.

Más kérdés, hogy nincs kapcsolatom, ìgy nem erre megy az az idő, de ha lenne, akkor ott meg tudnánk oldani.

Plusz nálunk hétközben is 2 este gyerekezik az ex, igaz, az csak 2-3 óra hossza, de valamit elintézni vagy egy kávéra / filmre beülni olyankor is tudnék.

Írtad,hogy este 8ig meló: ez csak neked v a párodnak is? Mert ha ő mondjuk meg tudja oldani,h hetente 1-2 este hamarabb végezzen, és olyankor is töltsön időt a gyerekkel (akár edzésre / különórára vinni, egy sétát beiktatni, stb.), az segítség lehet nektek is, meg az ő exének is.

Ha javasolt már vki hasonlót, akkor bocs, nem olvastam végig a válaszokat.

2020. febr. 20. 09:22
 127/222 anonim ***** válasza:
90%

125!

A kommentem azoknak szól, mint pl a 122, akik szerint az anyuka a hibás, miért kell a gyereknek hetente menni az apához, maradhatna otthon is hétvégén

2020. febr. 20. 09:23
 128/222 anonim ***** válasza:
74%

#34 "Szarügy. De neki a lánya a lánya, mindig a lánya lesz, ennél szorosabb kötelék a világon nincsen. Te meg csak az aktuális nő vagy, helyettesíthető. Még akár jobbal is, pl. olyannal, akinek normálisabb munkaideje van....

....Az az ember, akinél meg lehet bulizni, hogy az aktuális pic$a vagy pöc$ miatt hanyagolja a gyerekét az amúgy is olyan, hogy azzal nem akarsz együtt lenni. Mert szerinted, ha a saját vérét képes elhanyagolni egy idegen miatt, akkor te mire számíthatsz tőle?"

Izé, a #34-es - meg még néhányan - vastagon összekeverik a TÁRS meg a szexpartner fogalmát. A szexpartner valóban aránylag simán lecserélhető, a TÁRS viszont baromira nem az. Egyfelől.

Másfelől meg csókolom, ez itt a XXI. század, az emberek jó része már nem szenved "vérség-kórban", a "de genere" családi gőg a II. VH után nagyrészt kipusztult szerencsére, a lelkes hívei már inkább nagyszülő-korban vannak, mint az ebben a kérdésben érintett szülői nemzedékekben.

A másik, hogy igencsak elfelejtik a drága turbo-szülők, hogy a házasságok igen gyakran pont azért bomlanak fel, nert valamelyik szülő (gyakrabban az anyuci) már CSAK szülő lesz, és elfelejt nő/férfi - szóval TÁRS lenni. Na most, ha valaki végre sikeresen megmenekült egy ilyen kapcsolatból, az a legkevésbé se csöbörből vödörbe kívánkozik, egy másik turbo-szülő mellé, az első sorban társat fog keresni, magának.

Szóval Kérdező, ne foglalkozz a turbo-szülők véleményével, ők nem neked akarnak jót... a ti kapcsolatotok voltaképp azon fog múlni, hogy mennyire működik köztetek a kommunikáció, mennyire tudtok társként, párként működni egymással.

2020. febr. 20. 11:35
 129/222 anonim ***** válasza:
79%
128, nem anyuka a hibás, hogy az apa él a jogaival. Viszont önzőség lepasszolni minden hétvégére, hogy a másiknak esélye se legyen kikapcsolódni gyerek nélkül. Arra mindenkinek szüksége van, azoknak a szülőknek is, akik együtt nevelik a gyereket.
2020. febr. 20. 12:12
 130/222 anonim ***** válasza:
32%

129!

Önzőség???? Aha. Tehát nem apuka akarja látni a gyereket, nem a gyerek akár az apával lenni, hanem az a anya akar tőle szabadulni. Igaz? Akkor miért nem engedte, hogy az apánál éljen?

2020. febr. 20. 12:24
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!