Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elvált gyerekes pasival...

Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben

Figyelt kérdés

Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?

Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.

2020. febr. 19. 10:48
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/222 A kérdező kommentje:
Ohh nekem nekem csak 21nap 😀
2020. febr. 19. 17:26
 92/222 anonim ***** válasza:
31%
Hát azért az is valami.
2020. febr. 19. 17:34
 93/222 anonim ***** válasza:
86%
Mióta vagytok együtt kérdező? Mondjuk azért ez megint milyen már, hogy hát ott van a szabadság, ja évi 21 nap, annyi azért kevés egy normàlis párkapcsolathoz. Plusz az a baj hogy a pàrod simán lehet olyan elvetemült hogy úgy gondolja hogy azt is arra tartogatja hogy esetleg nyáron kiveszi és akkor 2-3 hetet nála van a gyerek. Hallottam ilyet is
2020. febr. 19. 17:42
 94/222 A kérdező kommentje:

Tavaly május óta vagyunk együtt.

Nem tudja arra tartogatni ,neki a céges nagyleállás elviszi a nagyrészét ,(pontosan nemtudom hány nap) de az nekik fix időpont.

Nyaralni tavaly nem volt ,sem velem sem másokkal.

2020. febr. 19. 17:45
 95/222 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként nekem mint ilyen szituációban lévő személynek az akkor is kicsit durva hogy csak neked kell ezen matekozni mikor meg mennyit lehettek kettesben. Komolyan a párodnak erre nincs is igénye? Ő nem szeretne mondjuk eltölteni veled egy romantikus hétvégét néha? Főleg hogy ha jól gondolom még nem egy 10 éves kapcsolatról beszélünk. Plusz a másik hogy pl nekem a párom meg akiket ismerek pasikat ilyen helyzetben mikor egyedül voltak akkor meg eljártak hétvégén haverokkal bulizni, esetleg nyáron fesztivàlozni. A párodnak erre sincs igénye?
2020. febr. 19. 17:47
 96/222 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező amúgy ha szeretnél nyugodtan írj rám privátban :)
2020. febr. 19. 17:49
 97/222 A kérdező kommentje:

Nem egy bulizós típus,néha egy egy koncert meg horgászni is szeret.

Vannak barátai de mind családos emberek.

Én jobban stresszelek ezen, meg nekem a gyerekkel is jók a programok de ne csak vele ....hanem kettesben is.

2020. febr. 19. 17:55
 98/222 anonim ***** válasza:
26%

"Na amúgy meg a másik hogy aki úgy gondolkozik, hogy nőből annyi van hogy simàn talál másikat az akkor minek is van a párjával?"

Mert neki megfelel így. A kérdezőnek nem felel meg, ő akarja, hogy a pasas kevesebb időt legyen a kölkével. De ha nem tetszik neki, hogy útban van a kölök és nem ő az első, akkor miért nem keres másik hapsit, akinek nincsen kölke? Nem is értem, a kérdésedet, komolyan. Nyilván azért van vele a hapsi mert neki így jó. A nőnek nem jó egyáltalán. Akkor miért azt feszegetjük, hogy minek van vele a hapsi? Hát majd nem lesz vele, ha elkezdi fúrni a gyereket. Jobb is lesz mindkettőnek. A kérdező amúgy is fiatal, miért akar megfonnyadni egy gyerekes pasi mellett, aki egész életében a gyereket fogja tutujgatni és PÉNZELNI is. Mert még csak hat éves, de majd jönnek a drága dolgok mikor iskolás lesz, meg majd tovább is fog tanulni stb. stb. Akinek gyereke van, az egy rakás szempontból tök szívás. Ezt vagy el kell fogadni, vagy másikat kell keresni.

2020. febr. 19. 18:14
 99/222 A kérdező kommentje:

Nem a gyerekkel van bajom, csak egyszerűen máshonnan nem tudok időt elvenni , és szerintem egy férfi nemcsak a gyerekének él hanem mint férfi párkapcsolatot is akar.

Keresek én másik munkát is,de az nem megy egyik napról a másikra.

Meg ebben a szakmában tényleg meg jónak is számít a munkaidőm,sok ilyen hely este 10kor zár pl.

2020. febr. 19. 18:20
 100/222 anonim ***** válasza:
16%
Végigolvastam,és végig is röhögtem az egészet.Tapasztalatlan 20 éves lehetsz,tuti nem több.Van valakid,akivel 1 éve se ismeritek 1mást,van gyereke.Az első pillanatban ezt tényként kellett volna felfognod,nem pár hónap után itt siránkozni.Sztem a palidnak fel se merülnek ilyen igényei,csak téged idegesít.Max. 1 évet adok nektek.Max.3-at,ha a pali nagyon jól keres.Aztán by by Szása.
2020. febr. 19. 19:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!