Aki elvált gyerekes pasival jött össze, szoktatok külön programokat csinálni? Mármint kettesben
Vagy én gondolom rosszul és mostmár csak játszótérre vagy mese matinéra juthatok el?
Objektíven akarom nézni a helyzetet ezért olyanok véleménye érdekel akik vannak /voltak ilyen kapcsolatban.
Tavaly május óta vagyunk együtt.
Nem tudja arra tartogatni ,neki a céges nagyleállás elviszi a nagyrészét ,(pontosan nemtudom hány nap) de az nekik fix időpont.
Nyaralni tavaly nem volt ,sem velem sem másokkal.
Nem egy bulizós típus,néha egy egy koncert meg horgászni is szeret.
Vannak barátai de mind családos emberek.
Én jobban stresszelek ezen, meg nekem a gyerekkel is jók a programok de ne csak vele ....hanem kettesben is.
"Na amúgy meg a másik hogy aki úgy gondolkozik, hogy nőből annyi van hogy simàn talál másikat az akkor minek is van a párjával?"
Mert neki megfelel így. A kérdezőnek nem felel meg, ő akarja, hogy a pasas kevesebb időt legyen a kölkével. De ha nem tetszik neki, hogy útban van a kölök és nem ő az első, akkor miért nem keres másik hapsit, akinek nincsen kölke? Nem is értem, a kérdésedet, komolyan. Nyilván azért van vele a hapsi mert neki így jó. A nőnek nem jó egyáltalán. Akkor miért azt feszegetjük, hogy minek van vele a hapsi? Hát majd nem lesz vele, ha elkezdi fúrni a gyereket. Jobb is lesz mindkettőnek. A kérdező amúgy is fiatal, miért akar megfonnyadni egy gyerekes pasi mellett, aki egész életében a gyereket fogja tutujgatni és PÉNZELNI is. Mert még csak hat éves, de majd jönnek a drága dolgok mikor iskolás lesz, meg majd tovább is fog tanulni stb. stb. Akinek gyereke van, az egy rakás szempontból tök szívás. Ezt vagy el kell fogadni, vagy másikat kell keresni.
Nem a gyerekkel van bajom, csak egyszerűen máshonnan nem tudok időt elvenni , és szerintem egy férfi nemcsak a gyerekének él hanem mint férfi párkapcsolatot is akar.
Keresek én másik munkát is,de az nem megy egyik napról a másikra.
Meg ebben a szakmában tényleg meg jónak is számít a munkaidőm,sok ilyen hely este 10kor zár pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!